De Find Your Light Academy is helemaal ingericht om jou te ondersteunen in (terug) vinden van je zelfvertrouwen. Hier vind je cursussen, e-books en meditaties die jou verder helpen om contact te maken met wie je ECHT bent.

Wat is de Find Your Light Academy?

De Find Your Light Academy is jouw plek om meer tot jezelf te komen en te leren leven en ondernemen vanuit je hart.

Ik heb zelf namelijk als geen ander ervaren hoe het is wanneer je je zelfvertrouwen weer diep in jou (terug) vindt en daarbij weer de verbinding maakt met je hart. Je hart is namelijk de connectie met je Ziel en Spirituele Team. Dus met wie je ECHT bent.

Wanneer je daar vanuit kunt leven, dan ga je andere keuzes maken. Dan kan het soms zijn dat dingen anders lopen dan je denkt, maar uiteindelijk merk je dat het juist beter gelopen is dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Dat gun ik jou ook!

Wat kan je vinden in de Find Your Light Academy?

Alle producten in de Find Your Light Academy heb ik met zorg gemaakt en zijn gechanneld vanuit mijn eigen kanaal. Ik laat de energie en informatie doorkomen die zich aandient en vertaal dat naar concrete inzichten en tools voor jou.

Daarnaast heb ik veel ervaringen opgedaan in verschillende technieken en mogelijkheden om dichter bij je hart te komen en vandaaruit te doen wat klopt voor je. Al die ervaringen en tools deel ik ook in de e-books en programma’s die je hier vindt!

Ik geloof oprecht dat jij hier gekomen bent in dit leven om iets moois neer te zetten. Ik help je graag om dat neer te zetten in deze fysieke wereld.

Veel liefs,

Mariska