Ontdek de kracht van jouw unieke energie via je Human Design Energietype!

Met deze basis Human Design cursus krijg je de tools in handen die jij nodig hebt om jouw unieke energie van je energietype en autoriteit te gebruiken in je leven!

Ontdek de kracht van jouw unieke energie via je Human Design Chart

Met deze Human Design cursus krijg je alle tools in handen die jij nodig hebt!
Nu met ruim 40% korting!

Heb jij je Human Design chart ontdekt, maar heb je geen idee welke parels er verscholen liggen in je energietype en autoriteit en hoe je deze gebruikt?

Dan is deze basis Human Design Cursus i.c.m. Human Design reading helemaal iets voor jou!

In deze cursus gaan we samen aan de slag met het ontdekken van jouw unieke levensenergie volgens het Human Design systeem. En vooral hoe jij deze energie zo kan gebruik om echt je leven op jouw manier te leven en vorm te geven.

Het is niet meer nodig dat jij jezelf klein houdt of aanpast naar wat anderen van jou verwachten. Met deze cursus ga je juist ontdekken waar jouw echte kracht zit en hoe je deze neerzet in je leven!

Het is nu jouw tijd om te stralen!

Het is, zelfs binnen Human Design, zo makkelijk om jezelf klein te houden. Om te denken dat je er niet toe doet wanneer je niet de grote succes bereikt hebt zoals je op TV ziet. Of wanneer je ‘maar’ bij die 70% van de wereld hoort die (Manifesting) Generator is.

Maar niets is minder waar!

Want jij hebt hier iets speciaals te brengen. En de energie die jij met je geboorte hebt meegekregen, die helpt jou daar juist bij. Daar zit een unieke energie in verscholen die ALLEEN JIJ neer kan zetten in deze wereld.

En het is tijd om dat volledig te gaan omarmen!

Het is tijd dat jij gaat stralen vanuit jouw unieke kracht, met de tools die Human Design daarvoor beschikbaar geeft.

Wat leer je in deze basis Human Design cursus?

In deze cursus ontvang je de basis informatie over jouw Human Design energietype en autoriteit, de belangrijkste aspecten van je Human Design chart.

En nog belangrijker: we maken de oversteek naar hoe jij deze energie voor jezelf gebruikt! Hoe jij echt leeft en straalt vanuit jouw energie. Hoe jij een fijner leven kan creëren die past bij jouw energie en wat je daarvoor nodig hebt.

Daarnaast ontvang je bij deze basis cursus ook een persoonlijke Human Design reading met boek zodat we samen de parels uit jouw Human Design chart in de praktijk gaan brengen!

Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen? Om te ontdekken waar jouw kracht ligt? Schrijf je dan nu in voor deze Human Design cursus!

Human Design als tool om je leven op jouw manier in te richten en te leven volgens jouw unieke energie!

We zijn allemaal opgegroeid vanuit ideeën van onze ouders, schoolsysteem en omgeving. Ideeën die vaak niet in lijn zijn met wat echt voor ons werkt.

Daarom is het nu tijd om te gaan leven volgens jouw unieke energie en dus je Human Design blauwdruk in de praktijk te brengen!

Dus wil jij ook:

 • Meer plezier in je leven ervaren?

 • De flow en het gemak van het leven (her)ontdekken?

 • Het gevoel hebben dat je van overleven weer naar LEVEN gaat?

 • De twijfels en verwachtingen loslaten die jou tegenhouden om je dromen waar te maken?
 • Leren wat er mogelijk is wanneer jij echt in jouw kracht gaat staan en leeft op jouw manier?

Luister dan naar je innerlijke autoriteit en schrijf je in voor deze cursus als dit voor jou helemaal kloppend voelt!

Dit zit er allemaal in deze Human Design cursus!

Een deepdive in het energietype en autoriteit

Leer alles wat je moet weten om te stralen vanuit jouw unieke Human Design energie

Jouw Human Design chart bestaat uit heel veel onderdelen en in deze cursus ontdek je hoe de belangrijkste aspecten voor jou werken: je energietype en autoriteit.

Pas wanneer je deze twee onderdelen van je Human Design chart begrijpt, kan je echt volledig in je kracht gaan staan en kan je ook alle andere onderdelen leren begrijpen.

Iedere twee weken komt een nieuw onderdeel van de cursus met bijbehorend werkboek online in een besloten online cursus omgeving waar je onbeperkt toegang toe hebt. Dit geeft je de tijd en ruimte om de video(‘s) goed door te kijken en aan de slag te gaan met de bijbehorende oefeningen.

Deze cursus bestaat op dit moment dus uit de volgende modules:

 • Signature en Not-Self-Theme: De rode draad door je Human Design Chart
 • Energietype: Zo stroomt jouw energie
 • Je strategie volgen: Zo kom je in actie
 • Autoriteiten: Beslissingen maken vanuit je gevoel

Persoonlijke Human Design reading met e-book

Samen door de rest van je chart werken

Wanneer je de video’s van de modules bekeken hebt, gaan we samen verder de diepte in duiken met jouw persoonlijke Human Design chart.

In een persoonlijke reading ontvang jij mijn begeleiding in de aspecten die echt belangrijk zijn om de volgende stap te maken.

Daarnaast zit er bij deze Human Design reading ook een uitgebreid e-book van ruim 100 pagina’s met alle informatie over jouw Chart. Zo kan je stap voor stap jouw chart verder ontdekken. Zo bevat het e-book alle informatie over de planeten en de poorten die jij daarbij actief hebt (zodat je bijvoorbeeld ontdekt wat jij nodig hebt rondom communicatie, liefde en om geaard te zijn hier op aarde).

Deze bonussen krijg je er NU helemaal GRATIS bij deze

Human Design cursus!

Online Masterclass: Human Design in de praktijk
t.w.v. € 29,50

Je Human Design energietype, strategie, autoriteit en lijn-profiel zijn, als je het mij vraagt, de belangrijkste onderdelen van je Human Design profiel.

In deze masterclass krijg je de tools in handen om de eerste stappen te zetten om jouw Human Design profiel in de praktijk te brengen!

Online Masterclass: Human Design Pijlen in de praktijk
t.w.v. € 29,50

De vier pijlen binnen Human Design zijn misschien wel het meest aparte deel van je chart en ze staan voor een reden rondom het hoofd getekend. 

In deze online masterclass krijg jij de tools in handen om jouw leven optimaal vorm te geven volgens de vier pijlen uit jouw chart.

Wil jij deze bonussen ook?
Schrijf je dan nu in voor deze Human Design cursus en start direct vandaag!

Heb jij de Human Design Pijlen in Praktijk masterclass al gekocht? Dan krijg je € 29,50 korting op de aanschaf van deze Human Design cursus!

Na afloop van deze Human Design cursus

Is het voor jou ook echt tijd om te stralen en in je grootheid te stappen.

Dus wanneer jij nu deze basis Human Design cursus volgt, dan heb je aan het einde:

 • De belangrijkste handvatten om jouw leven op jouw manier te leven

 • De routebeschrijving naar jouw grootsheid (en heb je al ervaren hoe dat voelt)

 • De tools om jouw conditioneringen en overtuigingen niet langer je leven te laten bepalen

 • De stappen gezet waar jouw 8- en 80-jarige zelf trots op zijn!

Hoe fijn zou het voor jou voelen wanneer je echt gaat leven vanuit de dromen en kracht waarvan jij altijd wel gevoeld hebben dat het in je zit, maar nooit geweten hebt hoe je die eruit haalt?

Die kans heb je nu met deze Human Design cursus!

Bestel nu deze Human Design cursus!

Human Design cursus

Van € 429,- Voor € 349,-


Stap nu in je eigen kracht met de handvatten uit je Human Design chart!
Je ontvangt:

 • De volledige cursus met alle videos en digitale werkboeken t.w.v. € 125,-

 • Twee bonus masterclasses t.w.v. € 59,-

 • Persoonlijke Human Design reading van 1,5 tot 2 uur via Zoom, inclusief opname t.w.v. € 245,-

 • Uitgebreid Human Design boek van ruim 100 pagina’s met alle informatie over jouw chart

 • Onbeperkt en levenslang toegang tot de cursus en alle toekomstige updates

Je betaalt nu dus maar éénmalig € 347,- inclusief btw voor deze hele cursus inclusief persoonlijke sessie!

Dus luister naar je innerlijke autoriteit en stap nu in als deze cursus kloppend voor jou voelt!

Dit zeiden anderen over mijn hulp om hun Human Design chart te leren begrijpen

Een eye opener. Top. Ben al lang bezig met persoonlijke bewustwording en groei, in eerste instantie uit noodzaak geboren. Zag de human design chart en Mariska’s hulp bij het begrijpen ervan, als een leuke aanvulling. Maar het is veel meer dan dat. Om het goed zijn betekenis te laten hebben, heeft het mijn aandacht en verwerking nodig. Het is niet iets dat ik even lees. Kan wel. Maar er zitten, als ik er echt bij stil sta, allerhande lagen in die mij mezelf zoveel beter doen begrijpen. Onvermoede invalshoeken… simpele maar nooit zo geziene feitjes… kortom: volop verrassingen.

Edith

Ik zou de human design reading van Mariska absoluut aanraden! Zelf had ik slechts was basis kennis over human design maar door deze reading begrijp ik alles zoveel beter. Mijn grootste inzicht is de werking van mijn sacrale autoriteit. Ik wist dat ik dit had maar had eigenlijk geen idee wat het nu écht betekende. Nu ik begrijp hoe dit werkt kan ik veel makkelijker keuzes maken! Ik hoef alleen maar te vertrouwen op wat mijn gevoel zegt en dat is vrijwel altijd een duidelijke JA of NEE. Zowel op persoonlijk vlak als op business vlak heb ik door deze reading allemaal nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan implementeren. Mariska neemt echt de tijd voor je en legt alles super goed uit. Voor deze reading vond ik de chart er altijd maar onduidelijk uit zien en begreep ik totaal niet wat alles betekende. Nu begrijp ik waar alles voor staat én kan ik het toepassen. Inzicht krijgen in je human design is ZO fijn en Mariska is echt de persoon die je hierbij kan helpen!!

Ellen

Na een boek over Human Design te hebben gekocht en het internet af had gespeurd heb ik het HD boek door Mariska laten maken en daar heb ik geen spijt van gehad. Hoewel er veel herkenning was is het niet een boek die je daarna in de (digitale) boekenkast zet en er nooit weer naar omkijkt. Het is een boek die je steeds weer ter hand neemt omdat er heel veel informatie in staat. Ook al leef je nagenoeg volgens jouw HD, er zullen altijd puntjes op de i mogen worden gezet. Persoonlijk vond ik mijn niet gedefinieerde centra heel interessant, juist omdat ik deze informatie elders niet kon vinden. Al met al is het zeker de moeite waard om je HD boek door Mariska te laten maken.

Claudette

Human Design heeft mij mijn droom bedrijf gegeven!

Toen ik Human Design in 2020 ontdekte, snapte ik er oprecht niets van… Hoezo ben ik een Manifestor? Hoezo ben ik een 4/6 profiel?

Okey, die emotionele autoriteit klonk dan nog wel aardig herkenbaar, maar dat was het dan ook…

Totdat ik echt de kracht van mijn chart ging ontdekken. Totdat ik ging ontdekken dat ik als Manifestor mijn eigen leven echt kan bepalen. Dat ik mag focussen op dat vredige gevoel, zelfs als niemand dat snapt.

Hoe meer ik ontdekte, hoe meer tools ik in handen kreeg om mijn leven en vooral ook mijn bedrijf anders aan te gaan pakken. Op een manier die bij mij past.

Met als gevolg? Mijn woede aanvallen, die ik zeker wel eens per zoveel maanden had, verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik begon meer rust te ervaren. En ik volgde mijn creatieve urges, waardoor dat dit bedrijf in 1 jaar tijd x3 groeide in omzet. Maar wel met omzet en werk dat ik het allerleukste vind om te creëren.

En dat gun ik jou ook!

Het is nu echt tijd dat je in je grootsheid stapt en gaat stralen! En met deze Human Design cursus help ik jou die kracht te ontdekken vanuit jouw unieke energie!

Doe je mee?

Antwoord op je vragen

Ja, als je ondernemer bent kan je deze cursus opvoeren als bedrijfskosten. Immers, jouw kennis van Human Design kan je op verschillende vlakken toepassen, zowel voor jou als ondernemer als naar je klanten toe.

Hoe fijn zou het zijn als jij meer vanuit jouw eigen energie kan ondernemen, maar ook je klanten kan helpen op een manier die bij hun past?!

Daarnaast betaal je als ondernemer niets extra en kan je dus de 21% btw aftrekken wanneer je geen gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling.

Nee! Je kan deze cursus volgen vanaf het apparaat waar je nu deze pagina op bekijkt. De cursus is mobiel-vriendelijk, hoewel ik voor de video’s wel adviseer om een wifi-verbinding te gebruiken.

Hert is handig om pen en papier bij de hand te houden om belangrijke inzichten op te schrijven! 

Daarnaast ontvang je bij deze cursus ook werkboeken. Deze werkboeken zijn digitaal in te vullen. Hierdoor heb je de Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is gratis te downloaden voor ieder apparaat. Wil je graag met pen op papier werken, dan kan je de oefeningen overnemen of de werkboeken uitprinten.

Ja! Het is zeker mogelijk om in twee delen de Human Design cursus te betalen. Je ontvangt dan na de betaling van het eerste deel toegang tot de cursus. De Human Design reading zal plaatsvinden na betaling van het tweede deel.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur dan even een e-mail naar mariska@findyourlight.nl, dan maken we dit voor je in orde.

Ja zeker! Bij iedere bestelling ontvang je automatisch een factuur van de cursus.

Wil je eerst de factuur inleveren op je werk? Dan kan je de cursus bestellen en kiezen voor betaling via bankoverschrijving. Je ontvangt dan een order bevestiging met factuur en de betaal-instructies. Zo kan je eerst het geld opvragen bij je werkgever en daarna betalen.

Wil je de factuur op een andere naam laten zetten, een andere beschrijving op de factuur of een factuur met iDeal link ontvangen? Neem dan even contact met mij op, dan regelen we dat!

Tip: Er zijn werkgevers die je de mogelijkheid geven om deze cursus vanuit je opgebouwd loopbaan budget te volgen. Informeer hierover bij je werkgever!

Nee, de video’s in de online modules van deze Human Design cursus zijn vooraf opgenomen en worden gepubliceerd in de online cursus-omgeving waar je toegang tot krijgt.

De persoonlijke Human Design reading zal natuurlijk wel live zijn en wordt op een moment gepland die voor jou het beste uitkomt. Je ontvangt 6 weken nadat je met de cursus bent gestart per mail meer informatie hierover. 

De cursus duurt ongeveer 6 weken.

Je krijgt iedere twee weken automatisch toegang tot een nieuwe onderdeel (vanaf het moment dat je instapt). Hierdoor krijg je steeds toegang tot meer informatie, vanuit een opbouwend stappenplan. En heb je de tijd om de informatie te integreren. 

Deze opbouw is speciaal zo bepaald zodat je ook echt de theorie in de praktijk brengt en gaat ervaren. 

Wanneer een nieuw onderdeel online komt in de cursus omgeving, ontvang je daar ook een mail over.

Wanneer het vierde en laatste onderdeel online komt, ontvang je ook de uitnodiging voor jouw persoonlijke Human Design reading.

Je blijft toegang houden op de cursus. Zodat je altijd up to date bent en er later nog eens in kunt duiken. Eventuele updates ontvang je natuurlijk ook. 

Op dit moment zit er nog geen community bij de cursus. Wel is er de mogelijkheid om met elkaar contact op te nemen. Je vindt hiervoor de informatie aan het begin van de cursus.