Ontdek de kracht van jouw unieke energie via je Human Design chart!

Met deze Human Design cursus krijg je alle tools in handen die jij nodig hebt! Nu met ruim 40% korting!

Ontdek de kracht van jouw unieke energie via je Human Design Chart

Met deze Human Design cursus krijg je alle tools in handen die jij nodig hebt!
Nu met ruim 40% korting!

Ben jij klaar met dat je jezelf altijd maar klein houdt, terwijl je weet dat er meer in jou zit? Heb jij je Human Design chart ontdekt, maar heb je geen idee welke parels er hierin verscholen liggen en hoe je deze gebruikt?

Dan is deze Human Design Cursus helemaal iets voor jou!

In deze cursus gaan we samen aan de slag met het ontdekken van jouw unieke energie volgens het Human Design systeem. En vooral hoe jij deze energie zo kan gebruik om echt je leven op jouw manier te leven en vorm te geven.

Het is niet meer nodig dat jij jezelf klein houdt of aanpast naar wat anderen van jou verwachten. Met deze cursus ga je juist ontdekken waar jouw echte kracht zit en hoe je deze neerzet in je leven!

Het is nu jouw tijd om te stralen!

Het is, zelfs binnen Human Design, zo makkelijk om jezelf klein te houden. Om te denken dat je er niet toe doet wanneer je niet de grote succes bereikt hebt zoals je op TV ziet. Of wanneer je ‘maar’ bij die 70% van de wereld hoort die (Manifesting) Generator is.

Maar niets is minder waar!

Want jij hebt hier iets speciaals te brengen. En de energie die jij met je geboorte hebt meegekregen, die helpt jou daar juist bij. Daar zit een unieke energie in verscholen die ALLEEN JIJ neer kan zetten in deze wereld.

En het is tijd om dat volledig te gaan omarmen!

Het is tijd dat jij gaat stralen vanuit jouw unieke kracht, met de tools die Human Design daarvoor beschikbaar geeft.

Wat leer je in deze Human Design cursus?

In deze cursus ga je van mij niet de theorie krijgen van je energietype of autoriteit. Daar staat het internet (en mijn website ;-) ) al vol mee. En als je alleen maar in die theorie blijft hangen, dan heb je er niets aan.

Daarom ga we de oversteek maken naar hoe jij deze energie voor jezelf gebruikt! Hoe jij echt leeft en straalt vanuit jouw energie. Hoe jij een fijner leven kan creëren die past bij jouw energie en wat je daarvoor nodig hebt.

Jouw Human Design chart is daarvoor het belangrijkste aspect van deze cursus. Je krijgt vanuit de gegevens die je terugvindt de tools in handen om die kracht in jezelf te vinden.

Daarbij kijken we ook samen naar hoe de verschillende onderdelen van je chart samen werken. Hoe werkt de strategie van reageren bijvoorbeeld wanneer je een emotionele autoriteit hebt? Of hoe geef je vorm aan de pijlen terwijl je Ajna centrum ongedefinieerd is?

Dat ontdek je in deze cursus!

Ben jij klaar om in je grootsheid te stappen? Om te ontdekken waar jouw kracht ligt? Schrijf je dan nu in voor deze Human Design cursus!

Ben je benieuwd naar deze cursus?

Je kan nu GRATIS het eerste onderdeel van deze cursus download. In deze les leer je wat de rode draad is om te leven volgens jouw eigen energie.
Schrijf je nu in en ontvang de video EN het werkboek direct in je mailbox!

Human Design als tool om je leven op jouw manier in te richten en te leven volgens jouw unieke energie!

We zijn allemaal opgegroeid vanuit ideeën van onze ouders, schoolsysteem en omgeving. Ideeën die vaak niet in lijn zijn met wat echt voor ons werkt.

Daarom is het nu tijd om te gaan leven volgens jouw unieke energie en dus je Human Design blauwdruk in de praktijk te brengen!

Dus wil jij ook:

 • Meer plezier in je leven ervaren?

 • De flow en het gemak van het leven (her)ontdekken?

 • Het gevoel hebben dat je van overleven weer naar LEVEN gaat?

 • De twijfels en verwachtingen loslaten die jou tegenhouden om je dromen waar te maken?
 • Leren wat er mogelijk is wanneer jij echt in jouw kracht gaat staan en leeft op jouw manier?

Luister dan naar je innerlijke autoriteit en schrijf je in voor deze cursus als dit voor jou helemaal kloppend voelt!

Dit zit er allemaal in deze Human Design cursus!

Een deepdive in de aspecten van je Human Design chart en hoe ze samen werken

Leer alles wat je moet weten om te stralen vanuit jouw unieke Human Design energie

Jouw Human Design chart bestaat uit heel veel onderdelen en in deze cursus ontdek je hoe deze aspecten voor jou werken. Niet alleen wat de theoretische kant van bijvoorbeeld het energietype is, maar ook bijvoorbeeld hoe je energietype en autoriteit samen werken; hoe je volledig kan leven vanuit je Signature; en hoe je jouw gedefinieerde en ongedefinieerde centra voor je kan laten werken.

Of je nu een Reflector, Projector met actieve motor centra of een Generator met twee gedefinieerde centra bent: In deze cursus krijg je de tools in handen om jouw eigen energie te omarmen en in jouw unieke grootsheid te stappen!

Daarnaast leer je ook hoe je in het verleden geleerd hebt om NIET volgens je Human Design chart te leven; en hoe je dit weer los kan laten. Deze conditioneringen zijn een belangrijk aspect die jou nu nog tegenhouden en waar we ook oog voor hebben in deze cursus.

Iedere twee weken komt een nieuw onderdeel van de cursus met bijbehorend werkboek online in een besloten online cursus omgeving waar je onbeperkt toegang toe hebt. Dit geeft je de tijd en ruimte om de video(‘s) goed door te kijken en aan de slag te gaan met de bijbehorende oefeningen.

Maandelijkse online sessie

Duik nog dieper in de kracht van je Human Design chart!

Om de cursus nog verder te verdiepen zal er vanaf april 2024 iedere maand een online sessie gehouden worden. In deze sessies duiken we nog dieper in de kracht van jouw Human Design chart.

Dit kan d.m.v. Q&A sessies waarin ik je vragen beantwoord, coaching of meditaties. Wat er nodig is zal aangediend worden en ik laat me daarin leiden door de energie van de groep en mijn creatieve urges.

Deze sessies worden via Zoom gehouden en zullen ongeveer 1 tot 1,5 uur per keer duren. Het tijdstip zal ook steeds verschillen, om iedereen de kans te geven er live bij te zijn. De opnames van deze sessies vind je natuurlijk ook terug in de cursus omgeving.

Alle extra’s die nog niet bekend zijn

Wie weet wat er nog meer bij deze Human Design cursus komt

Als Manifestor mag ik (Mariska) mijn creatieve urges volgen. Daarom komt er zeker nog meer bij deze cursus kijken, maar wat precies, dat weet ik nog niet.

Zo kan het zijn dat er ronde-tafel-sessies georganiseerd gaan worden waarbij je vanuit je energietype samen kan komen; om te praten over de verschillende uitdagingen die op je pad komen.

Of misschien worden de modules wel aangevuld met informatie over hoe je je Human Design profiel inzet wanneer je gaat solliciteren, in loondienst en/of bij het starten/uitbouwen van je eigen bedrijf.

Als je nu instapt in deze cursus ontvang je alle updates die als urges bij mij opkomen om te creëren voor deze cursus.

Dus sluit je vandaag nog aan en krijg ruim 40% korting!

Na afloop van deze Human Design cursus

Is het voor jou ook echt tijd om te stralen en in je grootheid te stappen.

Dus wanneer jij nu deze Human Design cursus volgt, dan heb je aan het einde:

 • De handvatten om jouw leven op jouw manier te leven
 • De routebeschrijving naar jouw grootsheid (en heb je al ervaren hoe dat voelt)

 • De tools om jouw conditioneringen, angsten en overtuigingen niet langer je leven te laten bepalen

 • Een prachtige groep mensen om je heen met wie je op een diepe laag contact hebt gemaakt en die je zullen blijven steunen

 • De stappen gezet waar jouw 8- en 80-jarige zelf trots op zijn!

Hoe fijn zou het voor jou voelen wanneer je echt gaat leven vanuit de dromen en kracht waarvan jij altijd wel gevoeld hebben dat het in je zit, maar nooit geweten hebt hoe je die eruit haalt?

Die kans heb je nu met deze Human Design cursus!

Deze bonussen krijg je er NU helemaal GRATIS bij deze

Human Design cursus!

Online Masterclass: Human Design in de praktijk
t.w.v. € 29,50

Je Human Design energietype, strategie, autoriteit en lijn-profiel zijn, als je het mij vraagt, de belangrijkste onderdelen van je Human Design profiel.

In deze masterclass krijg je de tools in handen om de eerste stappen te zetten om jouw Human Design profiel in de praktijk te brengen!

Online Masterclass: Human Design Pijlen in de praktijk
t.w.v. € 29,50

De vier pijlen binnen Human Design zijn misschien wel het meest aparte deel van je chart en ze staan voor een reden rondom het hoofd getekend. 

In deze online masterclass krijg jij de tools in handen om jouw leven optimaal vorm te geven volgens de vier pijlen uit jouw chart.

Online Masterclass:
Ontdek je zielsmissie
t.w.v. € 29,50

Het leven vanuit jouw unieke energie betekent ook dat jij gaat doen waarvoor je hier bent: het leven van je zielsmissie!

Deze masterclass neemt je mee in wat jouw zielsmissie is, hoe je deze ontdekt en herkent en vooral ook hoe je deze in je leven kan gaan leven. Ook wanneer je werk nu nog niet aansluit bij je zielsmissie!

Wil jij deze bonussen ook?
Schrijf je dan nu in voor deze Human Design cursus en start direct vandaag!

Heb jij de Human Design Pijlen in Praktijk en/of Ontdek je Zielsmissie masterclass al gekocht? Dan krijg je € 29,50 korting op de aanschaf van deze Human Design cursus!

Kies je pakket voor deze Human Design cursus!

Human Design cursus

Nu met 50% korting!
Van € 697,- Voor € 397,-


Stap nu in je eigen kracht met de handvatten uit je Human Design chart!

Als je nu instapt ontvang je ruim 40% korting!

Je ontvangt:

 • De volledige cursus met alle videos en digitale werkboeken t.w.v. € 697,-

 • Toegang tot alle live sessies en de opnames t.w.v. € 49,- per maand

 • 3 bonus masterclasses t.w.v. € 88,50

 • Onbeperkt en levenslang toegang tot de cursus en alle toekomstige updates

De prijs van deze cursus wordt uiteindelijk € 697,- inclusief btw. Maar als je nu instapt voor 1 april 2024, dan krijg je ruim 40% korting!

Je betaalt nu dus maar éénmalig € 397,- inclusief btw voor deze hele cursus!

Vanaf 1 april gaat de prijs weer omhoog, dus luister naar je innerlijke autoriteit en stap nu in als deze cursus kloppend voor jou voelt!

Human Design cursus met een persoonlijke Reading
Van € 942,- voor € 597,-


Wil jij nog dieper duiken in het opbouwen van je Human Design Chart? Wil jij 1 op 1 met mij door je Human Design Chart lopen en alle vragen stellen die je maar hebt over de informatie die te vinden is in je chart? En wil je een uitgebreid naslagwerk hebben met alle informatie over jouw chart?

Boek dan nu de Human Design Cursus samen met een persoonlijke Reading!

Je ontvangt in dit pakket:

 • De volledige cursus met alle videos, live sessies, digitale werkboeken en de bonus masterclasses t.w.v. € 1.375,-

 • Persoonlijke Human Design reading van 1,5 tot 2 uur via Zoom, inclusief opname t.w.v. € 245,-

 • Uitgebreid Human Design boek van ruim 100 pagina’s met alle informatie over jouw chart*

 • Onbeperkt en levenslang toegang tot de cursus en alle toekomstige updates

Wil jij dit ook? Bestel dan nu jouw toegang tot de Human Design cursus met reading voor slechts € 597,- incl. btw!

*Heb je al een persoonlijk Human Design boek besteld bij mij? Dan krijg je nog eens € 75,- korting op je bestelling!

Dit zeiden anderen over mijn hulp om hun Human Design chart te leren begrijpen

Een eye opener. Top. Ben al lang bezig met persoonlijke bewustwording en groei, in eerste instantie uit noodzaak geboren. Zag de human design chart en Mariska’s hulp bij het begrijpen ervan, als een leuke aanvulling. Maar het is veel meer dan dat. Om het goed zijn betekenis te laten hebben, heeft het mijn aandacht en verwerking nodig. Het is niet iets dat ik even lees. Kan wel. Maar er zitten, als ik er echt bij stil sta, allerhande lagen in die mij mezelf zoveel beter doen begrijpen. Onvermoede invalshoeken… simpele maar nooit zo geziene feitjes… kortom: volop verrassingen.

Edith

Ik zou de human design reading van Mariska absoluut aanraden! Zelf had ik slechts was basis kennis over human design maar door deze reading begrijp ik alles zoveel beter. Mijn grootste inzicht is de werking van mijn sacrale autoriteit. Ik wist dat ik dit had maar had eigenlijk geen idee wat het nu écht betekende. Nu ik begrijp hoe dit werkt kan ik veel makkelijker keuzes maken! Ik hoef alleen maar te vertrouwen op wat mijn gevoel zegt en dat is vrijwel altijd een duidelijke JA of NEE. Zowel op persoonlijk vlak als op business vlak heb ik door deze reading allemaal nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan implementeren. Mariska neemt echt de tijd voor je en legt alles super goed uit. Voor deze reading vond ik de chart er altijd maar onduidelijk uit zien en begreep ik totaal niet wat alles betekende. Nu begrijp ik waar alles voor staat én kan ik het toepassen. Inzicht krijgen in je human design is ZO fijn en Mariska is echt de persoon die je hierbij kan helpen!!

Ellen

Na een boek over Human Design te hebben gekocht en het internet af had gespeurd heb ik het HD boek door Mariska laten maken en daar heb ik geen spijt van gehad. Hoewel er veel herkenning was is het niet een boek die je daarna in de (digitale) boekenkast zet en er nooit weer naar omkijkt. Het is een boek die je steeds weer ter hand neemt omdat er heel veel informatie in staat. Ook al leef je nagenoeg volgens jouw HD, er zullen altijd puntjes op de i mogen worden gezet. Persoonlijk vond ik mijn niet gedefinieerde centra heel interessant, juist omdat ik deze informatie elders niet kon vinden. Al met al is het zeker de moeite waard om je HD boek door Mariska te laten maken.

Claudette

Ben je benieuwd naar deze cursus?

Je kan nu GRATIS het eerste onderdeel van deze cursus download. In deze les leer je wat de rode draad is om te leven volgens jouw eigen energie.
Schrijf je nu in en ontvang de video EN het werkboek direct in je mailbox!

Human Design heeft mij mijn droom bedrijf gegeven!

Toen ik Human Design in 2020 ontdekte, snapte ik er oprecht niets van… Hoezo ben ik een Manifestor? Hoezo ben ik een 4/6 profiel?

Okey, die emotionele autoriteit klonk dan nog wel aardig herkenbaar, maar dat was het dan ook…

Totdat ik echt de kracht van mijn chart ging ontdekken. Totdat ik ging ontdekken dat ik als Manifestor mijn eigen leven echt kan bepalen. Dat ik mag focussen op dat vredige gevoel, zelfs als niemand dat snapt.

Hoe meer ik ontdekte, hoe meer tools ik in handen kreeg om mijn leven en vooral ook mijn bedrijf anders aan te gaan pakken. Op een manier die bij mij past.

Met als gevolg? Mijn woede aanvallen, die ik zeker wel eens per zoveel maanden had, verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik begon meer rust te ervaren. En ik volgde mijn creatieve urges, waardoor dat dit bedrijf in 1 jaar tijd x3 groeide in omzet. Maar wel met omzet en werk dat ik het allerleukste vind om te creëren.

En dat gun ik jou ook!

Het is nu echt tijd dat je in je grootsheid stapt en gaat stralen! En met deze Human Design cursus help ik jou die kracht te ontdekken vanuit jouw unieke energie!

Doe je mee?

Antwoord op je vragen

Ja, als je ondernemer bent kan je deze cursus opvoeren als bedrijfskosten. Immers, jouw kennis van Human Design kan je op verschillende vlakken toepassen, zowel voor jou als ondernemer als naar je klanten toe.

Hoe fijn zou het zijn als jij meer vanuit jouw eigen energie kan ondernemen, maar ook je klanten kan helpen op een manier die bij hun past?!

Daarnaast betaal je als ondernemer niets extra en kan je dus de 21% btw aftrekken wanneer je geen gebruik maakt van de Kleine Ondernemers Regeling.

Nee! Je kan deze cursus volgen vanaf het apparaat waar je nu deze pagina op bekijkt. De cursus is mobiel-vriendelijk, hoewel ik voor de video’s wel adviseer om een wifi-verbinding te gebruiken.

Hert is handig om pen en papier bij de hand te houden om belangrijke inzichten op te schrijven! 

Daarnaast ontvang je bij deze cursus ook werkboeken. Deze werkboeken zijn digitaal in te vullen. Hierdoor heb je de Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is gratis te downloaden voor ieder apparaat. Wil je graag met pen op papier werken, dan kan je de oefeningen overnemen of de werkboeken uitprinten.

Ja! Het is zeker mogelijk om in twee delen de Human Design cursus te betalen. Je ontvangt dan na de betaling van het eerste deel toegang tot de cursus.

Wil je de cursus samen met een Human Design reading? Dan is het mogelijk om in twee of drie delen te betalen. De reading zal wel pas plaatsvinden nadat alle betalingen zijn voltooid.

Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid? Stuur dan even een e-mail naar mariska@findyourlight.nl, dan maken we dit voor je in orde.

Op dit moment zit er nog geen community bij de cursus. Wel is er de mogelijkheid om met elkaar contact op te nemen. Je vindt hiervoor de informatie aan het begin van de cursus.

Deze community gaat op een later tijdstip wel komen!

Ja zeker! Bij iedere bestelling ontvang je automatisch een factuur van de cursus.

Wil je eerst de factuur inleveren op je werk? Dan kan je de cursus bestellen en kiezen voor vooruitbetaling. Je ontvangt dan een order bevestiging met factuur en de betaal-instructies. Zo kan je eerst het geld opvragen bij je werkgever en daarna betalen.

Wil je de factuur op een andere naam laten zetten, een andere beschrijving op de factuur of een factuur met iDeal link ontvangen? Neem dan even contact met mij op, dan regelen we dat!

Tip: Er zijn werkgevers die je de mogelijkheid geven om deze cursus vanuit je opgebouwd loopbaan budget te volgen. Informeer hierover bij je werkgever!

De cursus is inmiddels gestart. Wanneer je je nu inschrijft, dan ontvang je direct toegang tot de eerste onderdelen. Iedere twee weken komt een nieuw onderdeel online, maar je kan verder de cursus op je eigen tempo doorlopen. Dus jij bepaalt hoeveel tijd je in iedere module steekt.

De bonussen ontvang je ook direct bij je bestelling, dus daar kan je alvast induiken om je kennis over Human Design te verdiepen!

Boek je de cursus samen met een Human Design reading, dan krijg je persoonlijk bericht van mij om de reading in te plannen. Deze afspraak kan meestal binnen 10 werkdagen na je bestelling gepland worden.

Ja en nee.

Nee, de video’s in de online modules van deze Human Design cursus zijn vooraf opgenomen en worden gepubliceerd in de online cursus-omgeving waar je toegang tot krijgt.

Ja, want er wordt ook maandelijks een live sessie gepland. Deze live sessies bevatten een verdieping in de stof van de cursus en tools als meditatie. Ook zal er regelmatig een coaching of Q&A sessie gepland worden waarin ik vragen of uitdagingen behandel.

De sessies zullen op verschillende dagen en tijdstippen gepland worden, om te proberen iedereen de kans te geven om een keer live aanwezig te zijn bij de sessies. Informatie over deze sessies ontvang je per e-mail.

Deze live sessies beginnen in april.

Hoe lang deze Human Design cursus duurt kan ik op dit moment nog niet zeggen. Het programma is nog volop in ontwikkeling en er komen steeds weer betere dingen bij.

Je krijgt binnen het programma iedere twee weken automatisch toegang tot een nieuwe onderdeel (vanaf het moment dat je instapt). Hierdoor krijg je steeds toegang tot meer informatie, vanuit een opbouwend stappenplan. En heb je de tijd om de informatie te integreren. Wanneer een nieuw onderdeel online komt in de cursus omgeving, ontvang je daar ook een mail over.

Naar verwachting zal het ergens tussen 6 en 12 maanden zijn dat alle onderdelen online komen. Je blijft toegang houden tot de cursus, zodat je op je eigen tempo overal doorheen kan werken en ook terug kan gaan naar eerdere onderdelen.

Iedere maand is er ook een online coaching sessie waarin je vragen kan stellen of uitdagingen voor kan leggen.