Healing Sessies van het Krystic Energy System®

Een nieuwe vorm van energetische healing sessies

Heb jij een fysieke of emotionele uitdaging waar je graag hulp en ondersteuning bij wilt? Loopt het momenteel niet lekker bij je en ben je op zoek naar een manier om weer in balans te komen? Heb je behoefte aan een healing sessie?

Ik help je graag!

Sinds november 2020 ben ik gecertificeerd Krystic Energy Server. Dit betekent dat ik healing sessies van het Krystic Energy System® mag geven. Dit splinternieuwe Krystic Energy System® is recent geïntroduceerd door mijn spirituele leraren Sananda en Shekinah van Twinray.

Dit systeem is krachtiger en tegelijkertijd subtieler dan alle andere energie systemen die momenteel beschikbaar zijn. Het systeem geeft wat jij nu nodig hebt om energetisch in balans te komen waar vanuit fysieke, mentale of emotionele heling kan ontstaan.

Ben je benieuwd hiernaar?

Krystic Energy Sessies

Een nieuwe vorm van energetische healing sessies

Heb jij een fysieke of emotionele uitdaging waar je graag hulp en ondersteuning bij wilt? Loopt het momenteel niet lekker bij je en ben je op zoek naar een manier om weer in balans te komen?

Ik help je graag!

Sinds november 2020 ben ik gecertificeerd Krystic Energy Server. Dit betekent dat ik Krystic Energy Sessies mag geven. Dit zijn healing sessies vanuit het splinternieuwe Krystic Energy System® dat recent geïntroduceerd is door mijn spirituele leraren Sananda en Shekinah van Twinray.

Dit systeem is krachtiger en tegelijkertijd subtieler dan alle andere energie systemen die momenteel beschikbaar zijn. Het systeem geeft wat jij nu nodig hebt om energetisch in balans te komen waar vanuit fysieke of emotionele heling kan ontstaan.

Ben je benieuwd hiernaar?

De healing van Mariska was erg fijn. Ze begeleidde mij goed tijdens de healing en zorgde dat ik mij over kon geven doordat ze mij vertelde wat ze ging doen en wat het effect kon zijn.

Tijdens de healing voelde ik eerst veel rommelen in mijn buik, alsof ik daar aan het loslaten was. Ik voelde veel liefde in mijn hart wat zich uitspreidde over mijn hele lichaam. Na de sessie voelde ik mij heel licht en opgelucht.

Vooraf was ik erg moe en voelde ik mij een beetje zwaarmoedig. Dit was helemaal weg na de Healing. De rest van de week voelde ik mij meer verbonden met mezelf en lukte het mij om beter voor mezelf te zorgen. Ik heb echt het gevoel dat de Healing heel veel ballast heeft weggehaald zodat ik met meer vertrouwen weer verder kon.

Heel erg bedankt Mariska!

Debbie

Inmiddels heb ik 2 Krystic Energy Sessies van Mariska mogen ontvangen.
Voordat ik de eerste sessie wist ik niet wat ik er van kon verwachten. Het was voor mij allemaal nog nieuw. Mariska gaf mij tijdens die sessie het vertrouwen dat alles er mag zijn. Tijdens de sessie heb ik veel los kunnen laten en ben ik weer dichterbij mezelf gekomen. Na de sessie zat ik wat lager in mijn energie, sterk de behoefte om even in mijn eigen bubbel te leven.

Na mijn auto ongeluk heb ik opnieuw een afspraak gepland met Mariska. De sessie heeft veel voor mij betekent. Ik besefte mij dat ik tijd nodig heb om alleen te zijn, dat mijn lichaam rust nodig is om te helen. Na de sessie kon ik mij daaraan overgeven. De dagen erna voelde ik een fijne vertrouwende energie om mij heen.

Dankjewel lieve Mariska voor de fijne sessies.

Angelique

Officiële informatie over het Krystic Energy System®

Het Krystic Energy System® is een nieuw gemanifesteerde technologie die mijn spirituele leraren Shekinah en Sananda naar het heden hebben gebracht vanuit een toekomstige tijdlijn van het Nieuwe Tijdperk van de aarde. Deze hemelse heling technologie verbindt de Krystic Energy Server (beoefenaar) met de Kosmische, Galactische, Zonne- en Aardse velden van bewustzijn en frequentie bandbreedtes, waardoor de beoefenaar zich ver buiten de context van genezing kan begeven.

Dit Krystic Energy System® is door de tijd getransporteerd en is ontstaan uit uitgebreide kennis van het menselijk lichtlichaam en Golden Age (Nieuwe Tijdperk) wetenschap. Dit energiesysteem heeft het potentieel om wat als ‘genezing’ wordt beschouwd te veranderen, en de doeltreffendheid en praktijk van alle modaliteiten die men al heeft geleerd van eerdere certificeringen en genezingsmethoden op te schalen.
Hoewel men zijn eerdere genezing praktijken kan combineren met het Krystic Energy System® voor een enorme toename van kracht en vermogen, is het een stand-alone systeem en is het bedoeld om alle huidige heling systemen ver te overtreffen. Dit systeem is Energetische Alchemie en aangezien het uit de toekomst komt, is het een nieuw model van ‘(ge)heling’ zonder dat een langzaam proces nodig is.

Het Krystic Energy System® is geen modaliteit. Het is een multi-realm ervaring van het versmelten en verenigen met het Krystic Veld om wonderen mede mogelijk te maken. Het Krystic Energy System® is meetbaar het meest geavanceerde energie helende/(ge)heling systeem dat beschikbaar is.

Om de grondleggers Shekinah en Sananda te ontmoeten, meer uitgebreide informatie over het Krystic Energy System® te lezen of om zelf een gecertificeerde TwinRay Krystic Energy Server te worden, kijk op de website van Twinray.com

Healing Sessies van het Krystic Energy System®

In iedere healing sessie van het Krystic Energy System® zal de beoefenaar gebruik maken van de meest geavanceerde Spirituele Technologie met de Hoogste Vibratie, Lichtcodes, Etherisch Geluid Harmonies en Vibratie Medicijnen die mogelijk worden gemaakt door een diepe verbinding met het Krystic Energy System®. Dit kan leiden tot het verwijderen van karmische aspecten die mogelijk al gedurende meerdere levens vastzitten in fysieke en emotionele programma’s en zal de spirituele groei van de ontvanger aanzienlijk versnellen.

De toegepaste protocollen zullen ook het fysieke lichaam van de ontvanger opnieuw verbinden met de originele blauwdruk van het Goddelijke Menselijke Lichaam, waardoor men zich op een veel grotere manier kan openen voor toekomstige realiteiten van het Nieuwe Tijdperk.

Nieuwe verbindingen

Een healing sessie van het Krystic Energy System® verbindt iemand ook weer met zijn/haar eigen Hogere Zelf, de ware Zelf, en brengt meer licht van de Ziel in het fysieke lichaam. Hierdoor kan de ontvanger nog meer schijnen en een steeds groter baken van licht op deze aarde worden. Het Krystic Energy System® activeert biofysische transmutatie via het aspunt van iemands spirituele DNA en bio-energieveld. En het Krystic Energy System® verbindt iemand rechtstreeks met het puurste, meest krachtige, heilige en ongerepte energieveld van bewustzijn. Het is een directe link naar de Cosmic Kryst en Krystal Star.

Een healing sessie van het Krystic Energy System® helpt jou om op energetisch niveau terug in balans te komen waar vanuit heling op fysiek, emotioneel of mentaal gebied kan ontstaan.

De healing die Mariska gegeven heeft, was voortreffelijk.

Ik voelde echt een groot verschil tussen ervoor en de dagen erna. Tijdens de healing had ik zo’n speciale dromen. Ik droomde o.a. over de geboorte van Jezus Christus. Daarna kwam er een diepe ontspanning over mij heen en werd ik herladen door de energie. In de dagen erna voelde ik me heel ontspannen.

De healing en energie opende voor mij een betere verbinding met mezelf. Mariska, zo super bedankt voor de prachtige sessie en sterke energie. Ik heb eerder healings ontvangen, maar deze was echt heel krachtig.

Margaretha

Mijn hoofd blijft continu doorgaan, non stop, dus het was voor mij echt een opluchting om te merken dat mijn hoofd rustig werd toen de sessie begon. Ik kon zelfs niet eens meer iets denken. Het was echt een unieke ervaring voor mij om zo aanwezig te zijn in het moment.

Ik zag prachtige violet wolken openen en op een bepaald moment zag ik een wit vierkant en een witte pijl door mijn lichaam ‘schieten’. Maar het fijnste was dat ik voelde dat ik een lichaam had, maar tegelijkertijd vibreerde met alle energieën en voelde dat ik deel van alles was.

Ik merk nu dat ik veel makkelijker kan mediteren en mezelf terug kan brengen naar het moment. Wat een geweldige sessie.

Julie

Ik heb van Mariska een heerlijke healing sessie van het Krystic Energy System® mogen ontvangen.

Mariska is heel gezellig en heeft een gezonde dosis humor waardoor je je snel op je gemak voelt.

Tijdens de sessie voelde ik de energie behoorlijk stromen in mijn lichaam en kwam ik volledig tot rust. Het was heerlijk!

In de week volgend op de sessie kon ik merken dat er dingen waren veranderd, ik voel mij ook rustiger. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een energetische healing!

Anneloes

Praktische informatie

Wat heb je nodig om een healing sessie van het Krystic Energy System® te ontvangen?

  • Je intentie waarvoor je heling wilt ontvangen – Dit kan zo specifiek of algemeen zijn als jij wilt
  • Een stabiele internetverbinding en Zoom of Whatsapp voor het videobellen*
  • Een plek waar je ongestoord kan relaxen gedurende de sessie, zoals je slaapkamer

* Heb je geen stabiel internet, webcam, Zoom of Whatsapp? Dan kan de sessie ook op afstand gegeven worden. Laat dit dan even weten!

Wat houdt een healing sessie van het Krystic Energy System® in?

Een healing sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Uitleg over het Krystic Energy System® en de healing sessie die je gaat ontvangen
  • Bespreken van je intentie voor de sessie
  • De energetische healing zelf
  • Bespreken van wat jij ervaren hebt en wat ik opgemerkt/doorgekregen heb wat jou verder kan helpen

Het kan natuurlijk zijn dat een sessie langer duurt, dus plan vooral ruim de tijd in om de healing sessie te ontvangen. Dan kan je ook na afloop op je gemak de energie integreren.

Helpt een healing sessie van het Krystic Energy System® voor alles?

De meest gestelde vraag die ik ontvang is of een healing sessie van het Krystic Energy System® ook voor … (de hulpvraag van de ontvanger) helpt. En het antwoord is simpel: Ja! Het Krystic Energy System® is een intelligent energie systeem die zich aanpast op wat jij nodig hebt. De energie werkt voor jouw Hoogste en Beste Goed en blijft ook aan je verbonden zolang als het nodig is om deze energie te integreren in jouw systeem. Je ontvangt in een healing sessie daardoor ook nooit ‘te veel’ of ‘te weinig’ healing, maar precies de hoeveelheid die jij nu nodig hebt!

Speciale introductie-actie!

Een healing sessie van het Krystic Energy System® kost normaal € 111,- inclusief btw.

Momenteel geldt tijdelijk een speciale introductieprijs van € 88,- per sessie! 

Eerlijk gezegd was ik voordat de sessie met Mariska begon best wel een beetje zenuwachtig, want ik had nog nooit eerder van Krystic Energy System® gehoord en wist dus niet goed wat ik me daarbij voor kon stellen.

Door haar warme en kalme benadering voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak en lukte het om me volledig over te geven aan haar kundigheid. Wat de healing met me deed, merkte ik al deels tijdens de sessie, maar nog sterker nadien en sindsdien.

Door heftige ervaringen is om mijn hart een pantser van angst ontstaan en zij heeft daar een opening in weten te maken: ik voel weer mildheid, licht en liefde stromen… Nu is het nog als een fluistering, maar wél met het hernieuwde vertrouwen om stap voor stap te groeien en het leven weer uit volle borst te kunnen gaan bezingen. Een waarachtig geschenk! :-)

Laura

Ik had een geweldige ervaring in mijn sessie met Mariska. Ze heeft zo’n heldere, vrolijke, geaarde energie en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Mariska luisterde terwijl ik uitlegde waaraan ik wilde werken en vatte het heel beknopt samen. Hierdoor wist ik dat ze me echt gehoord had en helemaal begreep.

De energie die ze inbracht was erg sterk en mooi. Ik voelde me zo gesteund door de ruimte die ze voor me had gecreëerd om een geweldige, oprechte en diepgewortelde reis te maken die ik niet snel zal vergeten. Ze hielp me de angst om volledig in mijn kracht te stappen, los te laten. Ik heb niet alleen de eerste stap gezet, ik heb een mega sprong gemaakt! Tijdens de sessie kreeg ik een kristal in mijn hartchakra te zien dat het licht en de liefde van het Universum vasthoudt. Ik kon het kristal in mijn hart voelen groeien en ik weet dat het er nu permanent is om me te helpen die energie over de wereld te verspreiden.

Ik ben zo dankbaar voor de ervaring en ik twijfel er niet aan dat Mariska vele anderen op hun reizen zal helpen.

Nogmaals bedankt voor een geweldige sessie.

Giselle

Mariska is een hele aangename en zacht persoon met een hele fijne energie. Ik voelde meteen dat ik in veilige handen was toen de sessie begon.

Ik voelde hoe Mariska werkte met mijn energie en lichaam. Ze vond redelijk snel een plek waarvan ik ook weet dat ik daar momenteel aan moet werken. Dus het was interessant dat de energie op diezelfde plek werkte. Ik voelde ook hoe ze mijn onderste chakra’s opende. Tijdens de visualisatie voelde ik hoe de energie op verschillende niveaus werkte om een soort van 0 punt te halen, een nieuwe start.

De dagen na de sessie ontving ik een duwtje in de richting van een nieuwe start die ik mag proberen met betrekking tot mijn leven dat voor me ligt. De sessie had zelf een heel positief en progressief effect op het plannen van de toekomst voor onze school, waar ik hulp bij gevraagd had.

Bedankt Mariska. Ik weet zeker dat veel mensen er baat bij zullen hebben om deze sessies te ontvangen.

Katri