Het is tijd om in je kracht te staan!

En samen met andere lichtwerkers te bouwen aan een betere wereld!

Het is tijd om in je kracht te staan!

En samen met andere lichtwerkers te bouwen aan een betere wereld!

Heb jij het gevoel dat je anders bent dan anderen? En dat je hier bent met een missie om de wereld mooier te maken?

Wordt dan nu lid van de GRATIS Find Your Light Lichtwerkers community en ontdek samen met anderen het nieuwe Watermantijdperk en jouw rol in deze ontwikkelingen!
Schrijf je hier direct in!

De Find Your Light Lichtwerkers community helpt jou in jouw spirituele ontwikkeling en het omarmen van jouw rol in het nieuwe tijdperk!

Je kwam hier met een reden! En daarom is nu het moment om in jouw kracht te staan en samen met anderen die mooiere wereld te maken met steun van deze Lichtwerkers community!

In 2012 had ik (Mariska) mijn spirituele ontwaking. Ik zat in een diep ravijn en vond in spiritualiteit mijn weg naar boven.

Dat najaar ontdekte ik ook dat ik Lichtwerker ben (of Nieuwetijdskind zoals het toen vooral genoemd werd). Ik ontdekte de ware aard achter het verhaal dat de wereld ten einde zou komen op 21 december. En ik ontdekte mijn passie voor spiritualiteit.

De laatste 10 jaar heb ik mezelf voorbereid op dit moment!

Om nu SAMEN MET JOU de handen in één te slaan en te gaan werken naar die mooiere en betere wereld in het Watermantijdperk!

Ik heb geleerd hoe je echt in je kracht kan staan, hoe je zelfvertrouwen opbouwt en hoe je spiritualiteit gebruikt om dichter bij jezelf te komen.

In deze Find Your Light Lichtwerkers community geef ik alles wat ik geleerd heb door aan jou.

Zodat jij leert leven vanuit JOUW kracht en je rol in dit leven kan omarmen!

Veel liefs,

Mariska

Wordt nu lid van de GRATIS Lichtwerkers Community!

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je naam en e-mailadres hier in te vullen.

Je ontvangt dan direct een e-mail met de links naar de Telegram groep en kanaal en aanvullende informatie.

Wat houdt de Find Your Light Lichtwerkers community in?

Besloten Telegram Kanaal en Groep

Verbind je met anderen op Telegram

De intentie van de Find Your Light Lichtwerkers community is om echt een verbinding aan te gaan met andere Lichtwerkers. Zodat jij voelt dat je het niet alleen doet!

De plek om die verbinding aan te gaan is in de besloten Telegram kanaal en groep.

Telegram Kanaal: Dit kanaal heeft alle informatie over de Lichtwerkers community. Hierin vind je regelmatig inspirerende berichten rondom spiritualiteit zoals Human Design en meditaties en speciale updates. Je kunt ook reageren op de berichten in dit kanaal.

Telegram Groep: Deze groep is net als een Whatsapp-groep waarbij je samen kunt kletsen over de dingen die jou bezig houden. Natuurlijk hoef je hier niet lid van te worden als dit soort groepen jou overweldigen.

Heb je nog geen Telegram? Je kan gratis een (anoniem) profiel aanmaken en de app installeren op je telefoon, laptop of tablet.

Verrassingen

Wat kan je nog meer verwachten?

De Lichtwerkers community staat nog in haar kinderschoenen. Ik voel dat er nog veel mogelijkheden zijn voor leuke aanvullingen.

Omdat ik een Manifestor volgens Human Design zijn, mag ik hierin ook mijn urges volgen. Dus wie weet wat er allemaal nog gaat komen.

Dit is voor jou en mij nog een verrassing!

Natuurlijk zal ik je altijd informeren over nieuwe ideeën en mag je altijd zelf kiezen (vanuit jouw autoriteit ;-) ) of je hier aan mee wilt doen. Alles is optioneel binnen de community en jij mag kiezen wat voor jou goed voelt!

Voor wie is de gratis Find Your Light Lichtwerkers community?

De gratis Find Your Light Lichtwerkers community is voor iedereen die zich anders voelt
en wil bijdragen aan een betere wereld!

Waarschijnlijk herken je je wel in één of meerdere van deze uitspraken:

– Als kind had ik het gevoel dat ik niet in dit leven thuis hoorde…
– Ik ben zo anders dan de mensen om mij heen…
– Er zijn weinig mensen in mijn omgeving waarmee ik kan praten over de dingen die ik ervaar of meemaak op spiritueel gebied…
– Ik voel diep van binnen dat ik MEER wil doen, maar ik weet niet wat…
– Door alles wat ik al in mijn leven heb meegemaakt, ben ik zo gaan twijfelen aan mezelf en weet ik niet wie ik echt ben…

Zijn dit uitspraken die jou bekend voorkomen? Of voel jij dat jij een Lichtwerker bent die hier is met een prachtige missie?

Dan help ik je graag vooruit in de Find Your Light Lichtwerkers community!

Deze Lichtwerkers community heb ik precies VOOR JOU gemaakt!

Dus doe nu mee. Het is helemaal gratis en je kan altijd kiezen wat voor jou wel en niet werkt.

Wordt nu lid van de GRATIS Lichtwerkers Community!

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je naam en e-mailadres hier in te vullen.

Je ontvangt dan direct een e-mail met de links naar de Telegram groep en kanaal en aanvullende informatie.

De Find Your Light Lichtwerkers Community is helemaal gratis. Er zijn en zullen geen kosten in rekening gebracht worden voor je lidmaatschap. Mocht er in de toekomst een betaalde abonnementsvorm (bij) komen, dan ben je natuurlijk niet verplicht hier naar over te stappen. Hetzelfde geldt voor wanneer er masterclasses of live sessies gepland worden tegen betaling.

Het lidmaatschap is dus volledig gratis en je bent tot niets verplicht. Je kan op ieder moment lid worden of uitstappen wanneer dit voor jou werkt.