Prachtig mens,

Het is tijd om jouw licht te stralen en in je kracht te staan!

Prachtig mens,

Het is tijd om jouw licht te stralen en in je kracht te staan!

Heb jij het gevoel dat er meer in jou en in je leven zit? Maar weet je op dit moment even niet waar het lichtknopje zit om jouw licht te stralen?

Laten we deze dan samen weer (her)vinden!

Met deze Light Up sessies gaan we samen kijken naar waar jij nu staat; waar je vandaan komt en wat er nodig is zodat jij weer vol (zelf)vertrouwen je licht kan stralen in deze wereld!

Want de wereld én jijzelf hebben het nodig dat jij doet waar jij van gaat stralen. Hoe moeilijk of ver weg dat nu ook lijkt.

Met een Light Up Sessie kijken we samen naar wat jij nu nodig hebt om weer in je kracht te komen staan, jouw zelfvertrouwen te (her)vinden en je licht te stralen!

Of je nu voor een baas werkt, voor je kinderen zorgt of ondernemer bent: als jij momenteel het gevoel hebt dat je vast zit in je leven; je licht gedimd is door de dingen die je hebt meegemaakt; en je even niet weet hoe je hier uit komt; dan help ik jou graag om het lichtknopje weer te vinden.

Met een persoonlijke 1:1 sessie stemmen we af op jouw energie en wat daarin nu geblokkeerd is. Ik begeleid je vanuit mijn intuïtie, kennis van verschillende spirituele onderwerpen en jarenlange ervaring met persoonlijke ontwikkeling.

Zodat jij gaat voelen wat jouw kracht is, waar de bron van jouw zelfvertrouwen zit en hoe jij jouw unieke licht straalt!

Voor wie is een Light Up sessie?

Een Light Up sessie is voor jou

Als jij…

 • Onzeker bent of even vastloopt in je eigen energie
 • Op zoek bent op/naar je spirituele pad
 • Jouw licht wil stralen
 • Hulp nodig hebt om in jouw kracht te staan

Met een Light Up sessie kijken we samen naar waar jij nu staat; wat je hebt meegemaakt waardoor je geworden bent wie je nu bent; en wat jij nu nodig hebt om je licht weer te stralen.

Deze Light Up sessies zijn dus voor jou als je gewoonweg even vastloopt in het leven en een duwtje in de rug nodig hebt.

Als je op zoek bent naar jouw lichtknopje in dit leven.

Ben jij dit?

Een Light Up Sessie voor ondernemers

Ben jij ondernemer en …

 • Loop jij vast met je bedrijf?
 • Ben jij de passie voor je werk kwijt?

 • Wil jij weer stralen met je bedrijf?
 • Heb jij een missie om bij te dragen aan mooiere wereld, maar weet je nog niet hoe je dat kan doen?

Dan help ik jou graag met een Light Up sessie!

Ondernemen is net als spiritualiteit een grote passie voor mij die ik al sinds 2009 met veel plezier uitvoer.

Ik snap dus precies waar jij als ondernemer in vast kan lopen.

Of dat nu is omdat het financieel even niet stroomt; je dingen doet die eigenlijk niet meer bij je passen; of je je doelgroep niet weet te bereiken.

Heb jij dus behoefte aan een steuntje in de rug op zakelijk vlak? Hulp bij het ondernemen van een spiritueel ondernemer met 15 jaar ervaring?

Wat houdt een Light Up sessie in?

Tijdens een Light Up sessie help je jouw ‘lichtknopje’ weer te vinden met de techniek die bij jou past!

Dit kan via:

 • Human Design*
 • leven met de cyclus van de natuur
 • breathwork
 • meditatie of visualisatie
 • overtuigingen en angsten loslaten
 • journal opdrachten
 • of iets anders dat in de sessie naar boven komt

Jouw zoekvraag en energie samen met mijn intuïtie bepalen de inhoud van de sessie.

Ik werk niet met een vooraf bepaald plan, maar laat de energie spreken. Natuurlijk mag je wel aangeven waar je behoefte aan hebt of naar op zoek bent.

In een Light Up Sessie ga ik je niet vertellen hoe je iets moet doen, maar zoek samen met jou naar wat voor jou werkt!

Een Light Up sessie duurt ongeveer 1,5 uur en wordt gehouden via Zoom. Het gesprek wordt opgenomen en de opname wordt toegestuurd, zodat je deze op je gemak kan terugkijken en alle tips kan toepassen.

* = Heb jij behoefte aan een Human Design reading? Dat kan ook met een Light Up Sessie. Je ontvangt dan alleen geen persoonlijk Human Design boek. Deze kan je kan natuurlijk wel los bestellen als je wilt.

Kies het aantal sessies dat het beste bij jou past!

Losse Light Up Sessie
€ 147,50 incl. btw


Heb jij behoefte om samen te kijken naar waar jij tegen aan loopt zonder dat je meteen vast zit aan een compleet traject? Of wil je eerst (uitgebreid) proeven aan wat ik voor je kan betekenen?

Dan help ik je graag met een losse Light Up Sessie van ongeveer 1,5 tot 2 uur via Zoom. De sessie wordt opgenomen en toegestuurd zodat je deze op je gemak terug kan kijken.

Na het boeken ontvang je van mij een e-mail om een afspraak te plannen en je zoekvraag door te geven.

In het gesprek duiken we uitgebreid in jouw zoekvraag en help ik je weer verder naar meer licht en kracht!

Strippenkaart – 5 sessies
Van € 737,50 voor € 675,- incl. btw


Wil jij regelmatig een sessie kunnen inplannen?

Dan is de Light Up Strippenkaart perfect voor jou!

Een Light Up Strippenkaart is goed voor 5 Light Up sessies van ongeveer 1,5 tot 2 uur via Zoom. De sessies worden opgenomen en toegestuurd zodat je deze op je gemak terug kan kijken.

De strippenkaart is een half jaar geldig, dus je hebt alle tijd om de sessies in te plannen wanneer jij het nodig hebt!

Voor iedere sessie wordt een nieuwe zoekvraag bepaalt, dus je kan steeds opnieuw bepalen wat je nodig hebt!

Dit zeiden anderen over hun sessie

Mariska heeft me begeleid tijdens een ademwerksessie. Een ademwerksessie helpt je bij het verwerken en verhelderen van zaken.
Bij start van de sessie vond ik het lastig om niet naar mijn mind te luisteren. Mariska had al aangegeven dat deze wel eens zou kunnen tegensputteren.
Niets was minder waar maar door de fijne begeleiding van Mariska kon ik hier doorheen ademen en terug naar mijn lijf/hart gaan. Tijdens de sessie ondersteunt ze door af en toe wat helpends te zeggen.
De sessie heb ik ervaren als licht en erg prettig. Een aanrader als je meer in contact met jezelf, onderliggende zaken, gevoelens etc wilt zijn en hier doorheen wilt werken.

Julianne, Kracht Life Coach

Zelf had ik slechts was basis kennis over Human Design maar door één sessie met Mariska begrijp ik alles zoveel beter. Mijn grootste inzicht is de werking van mijn sacrale autoriteit. Ik wist dat ik dit had maar had eigenlijk geen idee wat het nu écht betekende. Nu ik begrijp hoe dit werkt kan ik veel makkelijker keuzes maken! Ik hoef alleen maar te vertrouwen op wat mijn gevoel zegt en dat is vrijwel altijd een duidelijke JA of NEE.

Zowel op persoonlijk vlak als op business vlak heb ik door deze sessie allemaal nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan implementeren. Mariska neemt echt de tijd voor je en legt alles super goed uit. Voor de sessie vond ik de chart er altijd maar onduidelijk uit zien en begreep ik totaal niet wat alles betekende. Nu begrijp ik waar alles voor staat én kan ik het toepassen. Inzicht krijgen in je Human Design is ZO fijn en Mariska is echt de persoon die je hierbij kan helpen!!

Ellen, Bressers Coaching

Ik ben met Mariska in contact gekomen via een Human Design reading. Het onderwerp kwam op mijn pad en het voelde dat het daar het moment was om aandacht aan te besteden. Met haar openheid, enthousiasme en liefde heeft Mariska mij meegenomen in mijn design. Ze nam op een fijne manier de tijd voor mij, is betrokken en heeft een gave om ook de fijne (en belangrijke) details te benoemen die allen herkenbaar voor mij zijn. Ik ben dankbaar voor haar informatie die mij verder helpt op mijn pad en dankbaar dat ik dit heb mogen doen 🙏🏽

Erik

Ik heb de breathworksessie bij Mariska als heel fijn ervaren. In het begin was ik een beetje zenuwachtig, ik voelde spanning in mijn handen, merkte dat ik iets uit wilde spugen of schreeuwen (ik kon het niet zo goed plaatsen). Gelukkig werd dat daarna minder en voelde de sessie steeds prettiger aan. Richting het einde voelde ik ontzettend veel liefde. Het was zo fijn om zoveel dichter bij mezelf te komen met deze ademsessie. Bizar mooi gevoel. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.

Dories
Eerlijk gezegd was ik voordat de sessie met Mariska begon best wel een beetje zenuwachtig, want ik wist niet goed wat ik me erbij voor kon stellen.  
Door haar warme en kalme benadering voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak en lukte het om me volledig over te geven aan haar kundigheid. Door heftige ervaringen is om mijn hart een pantser van angst ontstaan en zij heeft daar een opening in weten te maken: ik voel weer mildheid, licht en liefde stromen… 
Mariska heeft een proces in gang gezet. Ik voel hernieuwd vertrouwen om stap voor stap te groeien en weer ten volle van het leven te kunnen gaan genieten. Een waarachtig geschenk!
Laura

Even voorstellen – Ik ben Mariska

Toen ik 6 was begon het pesten. Toen ik 22 was belandde ik in een narcistische relatie. Toen ik 31 was raakte ik betrokken bij een sekte…

Toen ik bijna 32 was ontdekte ik dat zelfvertrouwen hebben en je licht schijnen van binnenuit komt. Ik vond hierin ook direct mijn zielsmissie: anderen helpen hun licht en zelfvertrouwen te (her)vinden.

Dat is exacte de reden waarom ik de Light Up sessie heb ontwikkelt. Want ik wil niets liever dan dat jij ook jouw zelfvertrouwen (her)vindt en je licht weet te schijnen. Dat is wat we in deze wereld meer dan ooit nodig hebben! En ja, ook jou hebben we daarin nodig!

Jouw verhaal – Jouw reis – Mijn begeleiding

Je zou mij een spirituele coach kunnen noemen, want vanuit de termen die we allemaal kennen, ben ik dat ook.

Toch zie ik mezelf meer als jouw spirituele reisleidster.

Ik ben geen coach die jou pusht om nog meer uit jezelf te halen en volgens bestaande ‘trainingsschema’s’ jou helpt om je zelfvertrouwen op te bouwen.

Nee, ik laat je zien hoe het pad waar jij nu loopt verder gaat. Welke ‘hike’ of ‘museum’ (lees: spirituele tools als Human Design, breathwork of meditatie) past bij wat jij nu nodig hebt en wat je daar zou kunnen vinden.

Heb je het nodig dat ik je de weg wijs in het ‘museum’? Dan ben ik er natuurlijk voor je. Voel je dat je het met de juiste routebeschrijving de hike wel alleen kan? Dan geef ik je graag de instructies en weet ik dat jij een prachtige ‘wandeling’ zal hebben.

Dus ga je mee op reis over jouw specifieke pad?