Spirituele business coach voor bewuste ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN! Als spirituele business coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielsmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik als spirituele business coach jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Spiritueel coach voor spirituele ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN!
Als spirituele coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Spirituele coaching

Hulp om jouw spirituele pad nog meer te omarmen en zowel op persoonlijk vlak als met je bedrijf in een stroomversnelling te komen

Vanuit mijn intuïtie

De exacte invulling van de sessies wordt afgestemd op wat jij nu nodig hebt. Ik laat ideeën en advies doorkomen vanuit ‘boven’ via mijn intuïtie

Spirituele tools

Ontvang de spirituele tools die verder gaan helpen op het punt waar je nu zit. Van leren pendelen tot het inzien en loslaten van overtuigingen.

Mijn 2 grootste passies zijn spiritualiteit en ondernemen! Ik vind het super tof om alles te leren over spiritualiteit en daarin mijn eigen pad makkelijker te maken en verder te ontwikkelen.

En datzelfde geldt voor mijn bedrijf. Ik heb tal van business cursussen gedaan en ben zelfs naar een congres in Amerika geweest op het gebied van business ontwikkeling.

Spirituele coaching sluit daarom voor mij ook helemaal aan bij business coaching. En dat is wat ik als spirituele business coach aan jou biedt.

Vanuit een spiritueel oogpunt kijken we naar waar wie jij ECHT bent en hoe je bedrijf nog verder kan ontwikkelen op manieren die bij JOU passen!

Ik deel mijn kennis over hoe ik een succesvol fotografie-bedrijf opgezet heb, deze kennis nu inzet voor het opbouwen van Find Your Light, een nieuw bedrijf helemaal gericht op mensen ondersteunen met spiritualiteit en hoe je spirituele ontwikkeling inzet in je leven.
Ik maak het allemaal toegankelijk voor je!

Als spirituele business coach leer ik je o.a:

 • Wie jij echt bent en wat jouw grootste kracht is

 • Keuzes te maken voor je bedrijf vanuit je hart

 • Luisteren naar je intuïtie

 • Contact te maken met je spirituele team of gidsen

 • Welke overtuigingen jou nu in de weg zitten om echt succes te bereiken

 • Hoe je deze overtuigingen kan ombuigen

 • Wat jouw bedrijf nu nodig heeft om verder te groeien

 • Praktische dingen, zoals SEO, Social Media en klanten bereiken

Spirituele Business Coaching Traject

In alle cursussen en trainingen die ik gehad heb, heb ik echt veel geleerd en tools mogen ontvangen. Deze inzichten en tools geef ik graag aan jou door.

Daarom heb ik een traject ontwikkelt waarin we niet alleen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling (immers als ondernemer ben je het belangrijkste deel van je bedrijf), maar werken aan het (verder) opbouwen van je bedrijf! Het traject bestaat uit de volgende onderwerpen:

Wie ben jij ECHT?

Samen kijken we naar wie jij echt bent. Wat is het Human Design dat jij met je geboorte gekozen hebt? Wat zijn jouw waarden, normen en WHY in dit leven? Wat heeft je astrologische chart over je te vertellen? En wat zijn je toekomstdromen? Je gaat zien wie jij ECHT bent en wat hierin jouw kracht is voor dit leven.

Wat houdt je tegen op dit moment?

We hebben allemaal dat stemmetje in ons hoofd van het ego dat ons probeert te beschermen en daardoor juist tegenhoudt. Wat zegt dat stemmetje in jouw hoofd? En waar zijn die overtuigingen of angsten op gebaseerd? Ik help je met behulp van enkele tools en technieken om hierin duidelijkheid te krijgen en oude overtuigingen en angsten die je niet meer ondersteunen los te laten.

Wie is je bedrijf?

Tijd om helder te krijgen wat jouw bedrijf is, wie je doelgroep is, wat de missie, visie en boodschap van je bedrijf is en waar je mensen mee kunt helpen. Nu gaan we echt volle bak aan het werk met je bedrijf! Hierin nemen we ook vooral alle stukken mee die in eerder voorbij zijn gekomen om een bedrijfsplan te creëren dat helemaal bij jou past!

Je website + Marketing

Het belangrijkste van een bedrijf is om omzet te maken. Nu de basis van je bedrijf helder is, gaan we aan de slag met je website en marketing. Ik deel hoe ik voornamelijk via Google mijn klanten binnen haal, hoe je je bereik opbouwt op Instagram en Pinterest en we kijken naar welke kanalen het beste bij jou passen om te gebruiken. Het wordt tijd om jezelf te laten zien aan de wereld!

Spiritueel ondernemen

Wanneer de basis van jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en je bedrijf staat en je weet waar je tegengehouden wordt door je hoofd, is het tijd om te kijken naar hoe je dit allemaal in de praktijk vorm geeft. We gaan kijken wat voor jou het beste werkt qua ondernemen. Daarnaast bied ik je spirituele tools aan die je hierin ondersteunen. Van smudging tot pendelen en van edelstenen tot journalen en visualiseren. Ik gebruik al jaren verschillende tools voor verschillende redenen en leer jou precies wat jou kan helpen. Als je wilt, dan leer ik je zelfs pendelen!

Bovenstaande onderwerpen komen allemaal aan bod in het traject, maar de volgorde kan afwijken. Voor iedere sessie wordt bepaalt waar jij op dit moment behoefte aan hebt!

De details van dit Spirituele Business Coaching Traject

Kies je ervoor om dit traject te volgen, dan krijg je:

 • Een Human Design Reading van ongeveer 2 uur als start van het traject, inclusief een persoonlijk e-book
 • Iedere 2 weken een (1 op 1) coaching sessies van 1,5 uur via zoom
 • In totaal 10 coaching sessies
 • De opnames van iedere coaching sessie zodat je die achteraf kan terugkijken
 • Huiswerk om alles optimaal tot je te nemen – aangepast naar wat voor jou het beste werkt
 • Uitgebreide werkboeken om de informatie in te verwerken
 • Minimaal 5 geleide meditaties inclusief helende energie
 • Ondersteuning via e-mail en Whatsapp – Op werkdagen binnen 24 uur een reactie
 • Een verrassingspakket bij aanvang van het traject

De totale waarde van dit traject is ruim € 2.222,-!

Kies je er nu voor om dit traject te volgen, dan betaal je slechts € 1.333,- exclusief btw. Betaling in delen is mogelijk.

Ben jij inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou kan betekenen?

Over Mij – Mariska – Spirituele business coach

Spirituele business coach
Op 13 juli 2009 stapte ik buiten bij de Kamer van Koophandel: mijn eerste bedrijf 11A Fotografie was een feit. En toen?

Toen kwam ik er achter dat ik eigenlijk geen idee had waar ik aan begonnen was… Mijn ondernemersplan had een 10 opgeleverd op mijn opleiding, maar kon na 6 maanden al weer de prullenbak in.

Ik ging leren wat ondernemen echt inhield en hoe ik mijn bedrijf succesvol kon gaan maken. Zo leerde ik netwerken waardoor ik binnen een half jaar Jumbo Supermarkten als klant binnenhaalde en die na 11 jaar nog steeds mijn klant is, zelfs na wisselingen in contactpersonen en afdelingen.

Ook leerde ik mijn eigen websites op te zetten, webshop modules te integreren, mijn site goed vindbaar te maken op Google (nr. 1 op de term Zakelijke Fotografie) en met het ontstaan van Find Your Light leer ik Instagram effectief in te zetten waarbij ik in 6 maanden tijd meer dan 1.000 volgers heb gehaald.

Op spiritueel vlak geldt eigenlijk hetzelfde: ik ben in 2012 op mijn spirituele pad gestapt. Mijn zoektocht begon en steeds leerde ik weer meer.

Maar dat heb ik allemaal niet alleen gedaan. Ik heb meerdere coaches gehad met wie ik 1 op 1 werkte, ik heb tal van cursussen gedaan en hulp gekregen van collega ondernemers. Zonder al die hulp had ik niet gehaald wat ik nu heb, dat weet ik zeker.

Daarom wil ik ook jou graag helpen met het ontwikkelen van jouw bedrijf en spirituele pad! Jou de tools geven die mij geholpen hebben en meedenken over wat voor jou werkt!

Wanneer zullen we beginnen?!