Spirituele business coach voor bewuste ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN! Als spirituele business coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielsmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik als spirituele business coach jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Spiritueel coach voor spirituele ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN!
Als spirituele coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Spirituele coaching

Hulp om jouw spirituele pad nog meer te omarmen en zowel op persoonlijk vlak als met je bedrijf in een stroomversnelling te komen

Vanuit mijn intuïtie

Iedere sessie is op maat gemaakt en afgestemd op wat jij nu nodig hebt. Ik laat ideeën en advies doorkomen vanuit ‘boven’ via mijn intuïtie

Spirituele tools

Ontvang de spirituele tools die verder gaan helpen op het punt waar je nu zit. Van leren pendelen tot het inzien en loslaten van overtuigingen.

Mijn 2 grootste passies zijn spiritualiteit en ondernemen! Ik vind het super tof om alles te leren over spiritualiteit en daarin mijn eigen pad makkelijker te maken en verder te ontwikkelen.

En datzelfde geldt voor mijn bedrijf. Ik heb tal van business cursussen gedaan en ben zelfs naar een congres in Amerika geweest op het gebied van business ontwikkeling.

Spirituele coaching sluit daarom voor mij ook helemaal aan bij business coaching. En dat is wat ik als spirituele business coach aan jou biedt.

Vanuit een spiritueel oogpunt kijken we naar waar jij op persoonlijk vlak kan verder groeien en hoe je bedrijf nog verder kan ontwikkelen op manieren die bij JOU passen!

Ik deel mijn kennis over hoe ik een succesvol fotografie-bedrijf opgezet heb, deze kennis nu inzet voor het opbouwen van Find Your Light, een nieuw bedrijf helemaal gericht op mensen ondersteunen met spiritualiteit en hoe je spirituele ontwikkeling inzet in je leven.
Ik maak het allemaal toegankelijk voor je!

Als spirituele business coach leer ik je o.a:

  • keuzes te maken voor je bedrijf vanuit je hart

  • luisteren naar je intuïtie

  • contact te maken met je spirituele team of gidsen
  • welke overtuigingen jou nu in de weg zitten om echt succes te bereiken
  • hoe je deze overtuigingen kan ombuigen
  • wat jouw bedrijf nu nodig heeft om verder te groeien

  • praktische dingen, zoals SEO, Social Media en klanten bereiken

Spirituele coaching vanuit mijn intuïtie

In alle cursussen en trainingen die ik gehad heb, heb ik echt veel geleerd en tools mogen ontvangen. Maar de belangrijkste tool die ik voor mijn coaching gebruik, heeft altijd al in mij gezeten: mijn intuïtie.

Vanuit mijn intuïtie voel ik wat jij nodig hebt, wat je kunt gebruiken en laat ik de woorden opkomen die jou nu helpen. In de laatste jaren is mijn intuïtie steeds sterker geworden en heb ik hier ook al vele anderen mee kunnen helpen.

Ik geloof dat ik als spirituele business coach daardoor jou kan helpen op een manier die echt bij jou past. Zo heb je geen vooraf bedacht programma wat misschien toch niet helemaal aansluit EN kunnen we meteen schakelen mocht er iets tussendoor komen wat belangrijk voor je is!

Iedere sessie is anders en altijd toegespitst op wat jij nu nodig hebt!

Coaching sessies bij Find Your Light

Een coaching sessie duurt bij mij ongeveer 1 tot 1,5 uur en vindt plaats via Zoom of op een locatie in de regio van Oss/Uden (Noord-Brabant). Je hoeft dus niet van huis af als je het fijner vindt om online af te spreken.

Voorafgaand aan de sessie mag je alvast laten weten waar je het over wilt hebben, zodat ik dit voor kan bereiden. Ik laat de informatie doorkomen die jou gaat helpen, zodat we echt de diepte in kunnen met het gesprek!

Daarnaast ontvang je ook een (audio) opname van het gesprek, zodat je alles nog een keer makkelijk kan terugkijken en tijdens het gesprek niet bezig hoeft te zijn met aantekeningen maken.

Kies je voor een traject met meerdere sessies, dan zit er natuurlijk ook ondersteuning via Whatsapp bij buiten de sessies om.

Ben jij inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou kan betekenen?

Over Mij – Mariska – Spirituele business coach

Spirituele business coach
Op 13 juli 2009 stapte ik buiten bij de Kamer van Koophandel: mijn eerste bedrijf 11A Fotografie was een feit. En toen?

Toen kwam ik er achter dat ik eigenlijk geen idee had waar ik aan begonnen was… Mijn ondernemersplan had een 10 opgeleverd op mijn opleiding, maar kon na 6 maanden al weer de prullenbak in.

Ik ging leren wat ondernemen echt inhield en hoe ik mijn bedrijf succesvol kon gaan maken. Zo leerde ik netwerken waardoor ik binnen een half jaar Jumbo Supermarkten als klant binnenhaalde en die na 11 jaar nog steeds mijn klant is, zelfs na wisselingen in contactpersonen en afdelingen.

Ook leerde ik mijn eigen websites op te zetten, webshop modules te integreren, mijn site goed vindbaar te maken op Google (nr. 1 op de term Zakelijke Fotografie) en met het ontstaan van Find Your Light leer ik Instagram effectief in te zetten waarbij ik in 4 maanden tijd meer dan 800 volgers heb gehaald.

Op spiritueel vlak geldt eigenlijk hetzelfde: ik ben in 2012 op mijn spirituele pad gestapt. Mijn zoektocht begon en steeds leerde ik weer meer.

Maar dat heb ik allemaal niet alleen gedaan. Ik heb meerdere coaches gehad met wie ik 1 op 1 werk(te), ik heb tal van cursussen gedaan en hulp gekregen van collega ondernemers. Zonder al die hulp had ik niet gehaald wat ik nu heb, dat weet ik zeker.

Daarom wil ik ook jou graag helpen met het ontwikkelen van jouw bedrijf en spirituele pad! Jou de tools geven die mij geholpen hebben en meedenken over wat voor jou werkt!

Wanneer zullen we beginnen?!

Naast spirituele coach ben ik ook gecertificeerd Krystic Energy Server en geef ik healing sessies met het Krystic Energy System®. Deze sessies helpen jou om energetisch terug in balans te komen waardoor heling op mentaal, fysiek en emotioneel niveau kan ontstaan. Dit is een hele fijne aanvulling op spirituele business coaching.