Leer leven en ondernemen vanuit Zelfvertrouwen!


Heb jij een eigen bedrijf waarvan je weet dat er nog veel meer inzit dan dat jij nu eruit haalt? En lukt het maar niet om je successen te vinden doordat je onzeker bent over jezelf? Heel begrijpelijk! Daarom bied ik spirituele business coaching aan die gericht is op het opbouwen van jouw zelfvertrouwen!

Ook ik heb jarenlang mezelf tegengehouden door een gebrek aan zelfvertrouwen en daardoor niet mijn bedrijf laten groeien tot waar het naar toe kon! Maar door middel van verschillende tools heb ik inmiddels het zelfvertrouwen in mezelf te gevonden en dat gun ik jou ook!

Vanuit een spirituele inslag geef ik jou de tools in handen om te leren leven en ondernemen vanuit zelfvertrouwen. Ik ondersteun je door middel van Human Design, breathworksessies en coaching sessies, waarbij we focussen op wat jouw kracht is EN wat jou nu tegenhoudt om in die kracht te staan.

Wil jij ook gaan werken aan je bedrijf EN je zelfvertrouwen?

Spiritueel coach voor spirituele ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN!
Als spirituele coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Spirituele Business Coaching

Met 1 op 1 gesprekken help ik jou te onderzoeken wat jou nu nog tegenhoudt en hoe je dit om kan draaien om in je kracht te staan!

Human Design

Één van de tools die ik gebruik binnen business coaching is hoe jij vanuit je Human Design profiel een bedrijf kan opzetten dat echt bij jouw energie past!

Breathwork sessies

Naast coaching sessies ontvang je ook breathwork sessies waarin we gaan werken aan de dieper liggende lagen die jou nu tegenhouden.

Het runnen van een eigen bedrijf noem ik vaak het grootste persoonlijke ontwikkelingstraject dat er bestaat. Zeker wanneer je twijfelt aan jezelf en niet vanuit zelfvertrouwen kan ondernemen.

Daarom is spirituele business coaching er juist voor jou om niet alleen te werken aan de ontwikkeling van je bedrijf, maar juist ook aan je eigen ontwikkeling en je zelfvertrouwen!

Ik weet namelijk uit ervaring dat er een bron van zelfvertrouwen in je zit! In ieder van ons!

Ik reik je graag de tools aan om die bron in jou te vinden, zodat jij kan leren leven en ondernemen vanuit zelfvertrouwen!

Vanuit een spiritueel oogpunt kijken we naar waar wie jij ECHT bent, hoe je in je zelfvertrouwen kan stappen en hoe jouw bedrijf verder kan ontwikkelen
op manieren die bij JOU passen!

Met spirituele business coaching help ik je o.a met:

 • Te ontdekken wie jij echt bent en wat jouw grootste kracht is

 • Het inzien welke angsten en overtuigingen jou nu tegenhouden

 • En deze angsten en overtuigingen op te lossen

 • Inzicht te krijgen wat jouw bedrijf nu nodig heeft om verder te groeien

 • Keuzes te maken voor je bedrijf vanuit je hart

 • Leren luisteren naar je intuïtie

 • Contact te maken met je spirituele team of gidsen

 • Praktische dingen, zoals SEO, Social Media en klanten bereiken

Een overzicht van een Spirituele Business Coaching Traject

Als je interesse hebt om samen aan de slag te gaan met het opbouwen van jouw zelfvertrouwen EN je bedrijf, dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek!

In dit gesprek kunnen we kijken of we een klik hebben en of een spirituele business coaching traject bij jou past. Je hebt dan de keuze tussen een half-jaar-traject en een jaar-traject. De details zijn voor ieder persoonlijk, maar hieronder vind je alvast een overzicht van de mogelijkheden.

Het spirituele business coaching traject bevat in ieder geval het volgende:

 • Een Human Design Reading van ongeveer 2 uur als start van het traject, inclusief een persoonlijk e-book over jouw Human Design profiel
 • Iedere maand 2 sessies van 1,5 uur via zoom – Afgestemd op waar jij behoefte aan hebt en afgewisseld tussen coaching en breathwork sessies
 • De opnames van iedere coaching sessie zodat je die achteraf kan terugkijken
 • Ondersteuning tussen de sessies in via e-mail en Whatsapp

Ben jij inmiddels benieuwd naar de mogelijkheden en wat ik voor jou kan betekenen?

Over Mij – Mariska

Spirituele business coachToen ik op 13 juli 2009 bij de Kamer van Koophandel binnenstapte om mijn eigen bedrijf te starten, had ik stiekem maar 1 droom: klaar zijn met al die situaties waarin ik gepest of niet gerespecteerd werd. Ik wilde mijn leven in eigen handen gaan nemen en niet meer laten leiden door mijn onzekerheid.

Tja, dat was een mooie droom…

Want juist met mijn eigen bedrijf opstarten en runnen liep ik keer op keer tegen mijn onzekerheid aan. Ik hield de smoes aan dat ik als fotograaf liever achter de camera stond en daarom mezelf niet liet zien. Maar eigenlijk vond ik het gewoon te spannend.

Ik was immers 11 jaar lang gepest geweest om wie ik was. Hoe durfde ik nu dan mezelf te laten zien, naar netwerkbijeenkomsten te gaan of zelfs voor de camera te gaan staan?

Maar stap voor stap leerde ik niet alleen mijn bedrijf te runnen en op te bouwen, maar ook in mezelf te geloven. Ik werd steeds beter in netwerkborrels, haalde onbekende klanten binnen en mijn fotografie-bedrijf werd succesvol.

Steeds weer kreeg ik meer tools in handen om mijn bedrijf succesvol te maken en vanuit zelfvertrouwen te leven en ondernemen.

Dus toen ik het idee voor Find Your Light bedacht, durfde ik ook echt uit die spirituele kast te komen en een nieuw bedrijf op te starten. Een bedrijf wat echt klopt bij wie ik ben en hoe ik wil leven.

En dat wil ik ook voor jou! Ik wil dat jij ook vanuit zelfvertrouwen kan gaan leven en je bedrijf kan runnen in vertrouwen en op een manier die bij jou past! Dat is dan ook mijn belofte voor het spirituele business coaching traject.

Wanneer zullen we beginnen?!