Leer leven vanuit jouw KRACHT!


Lukt het jou maar niet om je kracht te vinden doordat je onzeker bent over jezelf? Voel jij dat je een missie of een grote droom hebt voor dit leven en loop je vast in het bereiken hiervan? Daarom bied ik spirituele coaching aan die gericht is op het vinden van je kracht en het opbouwen van jouw zelfvertrouwen!

Ook ik heb mezelf jarenlang tegengehouden door onzekerheid. Inmiddels heb ik ontdekt dat er 3 dingen nodig zijn om in je kracht te staan:

 • Je overtuigingen en negatieve gedachten ombuigen
 • Leren omgaan met je angsten
 • Weten wie jij van nature bent en wat je hier te doen hebt

Met mijn spirituele coaching help ik jou op deze 3 vlakken om volledig in je kracht te komen staan!

Ik ondersteun je door middel van Human Design, breathworksessies en coaching sessies. Alle sessies zijn 1 op 1, zodat we kunnen inspelen op wat er bij jou NU speelt!

Wil jij ook gaan werken aan je zelfvertrouwen?

Spiritueel coach voor spirituele ondernemers

Wil jij een prachtig bedrijf bouwen dat VOOR jou werkt en tegelijkertijd aan je spirituele ontwikkeling werken? Dat KAN!
Als spirituele coach geloof ik er namelijk in dat JOUW spirituele ontwikkeling helpt in de ontwikkeling van je bedrijf. Dat daardoor je bedrijf groeit naar jouw zielmissie hier op aarde waardoor jij nog veel meer kan betekenen!

Vanuit een spirituele inslag geef ik jou de tools in handen om verder te komen in je huidige uitdaging. Daarnaast ondersteun ik je met praktische tips, verhalen uit mijn eigen ervaringen en de inzichten die ik vanuit mijn intuïtie en spirituele team ontvang.

Human Design

Vanuit jouw Human Design profiel laat ik je zien waar jouw echte kracht zit en hoe je dit op de wereld kan brengen. Daarom begint het traject hiermee.

Spirituele Coaching

In 1 op 1 gesprekken werken we aan alles wat jou nu nog tegen houdt. Van daaruit werken we naar hoe jij in je kracht kan komen te staan.

Breathwork sessies

Tijdens enkele coaching sessies gebruiken we breathwork om te werken aan de dieper liggende blokkades die jou nu tegenhouden.

Ben jij van jongs af aan al geïnteresseerd in spiritualiteit? Heb je vaak het gevoel gehad dat je niet op deze wereld thuis hoort? En heb je een droom of missie voor dit leven (en/of voor deze prachtige aarde)?

Dan is de kans groot dat jij een lichtwerker bent!

Dat jij speciaal naar deze aarde bent gekomen voor dit leven met een plan om te helpen met de transformatie naar een mooiere wereld. Maar daarvoor is het belangrijk dat jij in je kracht staat. En dat is soms een hele uitdaging wanneer je in dit leven al veel hebt meegemaakt.

Daarom help ik jou met spirituele coaching om door de blokkades heen te werken die jou nu nog tegenhouden om jouw dromen en missie waar te maken!

Ik weet namelijk uit ervaring dat het zoveel makkelijker en mooier wordt wanneer die blokkades je niet meer tegen houden. Wanneer je voor je dromen durft te gaan! En dat gun ik jou ook!

Vanuit een spiritueel oogpunt kijken we naar waar wie jij ECHT bent, hoe je in je kracht kan stappen en hoe jouw dromen of missie waar kan maken!

Met spirituele coaching help ik je o.a met:

 • Te ontdekken wie jij echt bent en wat jouw grootste kracht is

 • Het inzien welke angsten en overtuigingen jou nu tegenhouden

 • Alle overtuigingen die je nog tegenhouden los te laten

 • Angsten en trauma’s onder ogen te zien zodat ze je niet meer tegenhouden

 • Je dromen en missie voor dit leven waar maken

Wat je krijgt bij een Spirituele Coaching Traject

Het doel van dit coaching traject is om een diepgaande transformatie te maken en door die blokkades heen te werken die je nog tegen houden. Daarom bied ik een uitgebreid traject aan waarin we samen de diepte in gaan.

Dit 1-op-1 deepdive traject van 3 maanden bestaat uit:

 • Een Human Design Reading van ongeveer 2 uur als start van het traject
 • Een persoonlijk e-book over jouw Human Design profiel met nog meer tips over wat voor jou werkt
 • Om de week een coaching sessie van 1,5 tot 2 uur uur via zoom – Afgestemd op waar jij behoefte aan hebt en afgewisseld tussen coaching en breathwork sessies – In totaal 6 sessies
 • De opnames van iedere coaching sessie zodat je die achteraf kan terugkijken
 • Ondersteuning tussen de sessies in via e-mail en Whatsapp – Ik reageer op werkdagen binnen 24 uur

De prijs van dit traject is € 799,- inclusief btw. Betalen in delen is mogelijk, geef dit vooral aan bij het kennismakingsgesprek!

Dit traject is natuurlijk ook beschikbaar voor ondernemers als zakelijke coaching. Want juist als ondernemer kan je met de tools uit dit traject nog beter je droom waar maken binnen je eigen bedrijf. En de prijs blijft hetzelfde.

Omdat dit zo’n intens traject is, heb ik slechts 6 plekken beschikbaar op ieder willekeurig moment. Op dit moment zijn er nog plekken open, dus heb je interesse?

Neem dan contact op!

Liever losse sessies?!

Ben je meer op zoek naar korte ondersteuning? Of vind je het fijn om gewoon af en toe geholpen te worden? Dat kan natuurlijk ook!

Je kan bij mij ook een losse Human Design reading boeken. Maar ook de breathwork sessies en coaching is als losse sessies beschikbaar! De prijs voor deze losse sessies is 122,- inclusief btw per sessie. De sessies zijn via zoom en duren ongeveer 1,5 tot 2 uur. Afspreken op locatie in de regio van Oss/Uden is ook mogelijk.

Dus wil je deze ondersteuning krijgen, neem dan vooral even contact op. In het kennismakingsgesprek kijken we dan naar wat jouw vragen en wensen zijn en stemmen daar het programma op af!

Over Mij – Mariska

Spiritueel CoachToen ik op 13 juli 2009 bij de Kamer van Koophandel binnenstapte om mijn eigen bedrijf te starten, had ik stiekem maar 1 droom: klaar zijn met al die situaties waarin ik gepest of niet gerespecteerd werd. Ik wilde mijn leven in eigen handen gaan nemen en niet meer laten leiden door mijn onzekerheid.

Tja, dat was een mooie droom…

Want juist met mijn eigen bedrijf opstarten en runnen liep ik keer op keer tegen mijn onzekerheid aan. Ik hield de smoes aan dat ik als fotograaf liever achter de camera stond en daarom mezelf niet liet zien. Maar eigenlijk vond ik het gewoon te spannend.

Ik was immers 11 jaar lang gepest geweest om wie ik was. Hoe durfde ik nu dan mezelf te laten zien, naar netwerkbijeenkomsten te gaan of zelfs voor de camera te gaan staan?

Maar stap voor stap leerde ik niet alleen mijn bedrijf te runnen en op te bouwen, maar ook in mezelf te geloven. Ik werd steeds beter in netwerkborrels, haalde onbekende klanten binnen en mijn fotografie-bedrijf werd succesvol.

Toen ik het idee voor Find Your Light bedacht, durfde ik ook echt uit die spirituele kast te komen en een nieuw bedrijf op te starten. Een bedrijf wat echt klopt bij wie ik ben en hoe ik wil leven.

En dat wil ik ook voor jou!

Ik wens dat jij ook vanuit jouw kracht kan gaan leven en je dromen en missie kan waarmaken vanuit vertrouwen op een manier die bij jou past!

Wanneer zullen we beginnen?!