Lieve spirituele ondernemer,

Breng weer helderheid en gemak in jouw bedrijf en leven met een Light Up sessie!

Lieve spirituele ondernemer,

Breng weer meer gemak, licht en plezier in jouw bedrijf en leven met de Light Up sessies!

Als ondernemer heb jij tal van ballen om in de lucht te houden: je werk voor klanten, de administratie, marketing en de ontwikkeling van je bedrijf. Om maar een paar dingen te noemen. En daarnaast heb je ook je persoonlijke leven EN je spirituele ontwikkeling waar je mee bezig wilt zijn.

Niet zo gek dat je dan soms even niet meer weet hoe je er verder mee komt.

Met al 13 jaar ervaring rondom ondernemen en 10 jaar aan spirituele ontwikkeling weet ik als geen ander hoe dit voelt. En juist daarom wil ik jou helpen met Light Up Sessie!

Met een Light Up Sessie kijken we samen naar wat jij nu nodig hebt voor meer helderheid en gemak in jouw leven en bedrijf, vanuit een spiritueel en ondernemers perspectief!

Of je nu hulp nodig hebt om meer vanuit je eigen energie je bedrijf te runnen; je administratie makkelijker wilt maken; je website wilt laten groeien of tegen een blokkade aanloopt die je groei beperkt; met de Light Up sessies help ik je er verder mee!

Wil je helemaal voor de volgende stap gaan? Dan help ik je in vier maanden tijd echt een fijner bedrijf voor jezelf neer te zetten EN gaan we samen nieuwe foto’s voor jouw marketing maken! Zodat jij kan laten zien wie jij bent en waar je met je bedrijf voor staat!

Wat houdt een Light Up Sessie in?

Iedere sessie is anders, omdat het helemaal toegespitst wordt op wat jij op dat moment nodig hebt!

Het doel is simpel:
Helderheid creëren in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De gemakkelijkere weg vinden om daar te komen op JOUW manier!

Dit doel help ik je behalen door samen te kijken naar waar jouw kracht ligt. Daarnaast help ik je ook in tools als:

 • Human Design
 • SEO
 • Breathwork
 • Visualisatie
 • WordPress/Woocommerce
 • Pendelen
 • Orakelkaarten

Vanuit ruim 13 jaar aan ervaring help ik jou om te bepalen wat jij nodig hebt en wat het beste voor jou werkt. Zodat het echt gemakkelijker en helderder voor je wordt.

Ik ga je dus niet vertellen hoe je iets moet doen, maar zoek samen met jou naar de manier die voor jou werkt!

Een Light Up sessie duurt daarom ook 1,5 tot 2 uur en wordt gehouden via Zoom.

Vooraf vraag ik je altijd om een intentie voor de sessie te bepalen, zodat ik me hierop kan voorbereiden. En na afloop ontvang je de opname van de sessie, zodat je deze op je gemak kan terugkijken en alle tips kan gaan toepassen.

Kies het aantal sessies dat het beste bij jou past!

Losse Light Up Sessie
€ 149,- excl. btw


Heb jij behoefte om samen te kijken naar waar jij tegen aan loopt zonder dat je meteen vast zit aan een compleet traject? Of wil je eerst (uitgebreid) proeven aan wat ik voor je kan betekenen?

Dan help ik je graag met een losse Light Up Sessie van 1,5 tot 2 uur via Zoom.

Na het boeken ontvang je van mij een e-mail om een afspraak te plannen en je zoekvraag door te geven. In het gesprek duiken we uitgebreid in jouw zoekvraag en help ik je weer verder naar meer helderheid en gemak!

Strippenkaart – 5 sessies
€ 625,- excl. btw


Wil jij regelmatig een sessie kunnen inplannen zonder vast te zitten aan een volledig traject?

Dan is de Light Up Strippenkaart perfect voor jou!

Een Light Up Strippenkaart is goed voor 5 Light Up sessies van 1,5 tot 2 uur via Zoom.

De strippenkaart is een volledig jaar geldig, dus je hebt alle tijd om de sessies in te plannen wanneer jij het nodig hebt!

Voor iedere sessie wordt een nieuwe zoekvraag bepaalt, dus je kan steeds opnieuw bepalen wat voor jou werkt!

4 maanden Traject
€ 1.999,- excl. btw


Wil jij het echt anders aanpakken en gaan voor een leven en bedrijf dat makkelijker en lichter voelt?

Kies dan voor het 4 maanden Light Up Traject:

 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw traject af te stemmen

 • 9 Light Up sessies van 1,5 tot 2 uur via Zoom t.w.v. € 1,125,-
 • Voorrang in mijn agenda
 • 4 maanden lang ondersteuning via Whatsapp t.w.v. € 500,-
 • Personal Branding Fotoshoot incl. 50 foto’s t.w.v. € 799,-
 • Welkomspakket t.w.v. € 50,-


Slechts 5 plekken tegelijkertijd beschikbaar en b
etaling in 2 of 4 delen mogelijk zonder extra kosten.

Dit zeiden anderen over hun sessie

Mariska heeft me begeleid tijdens een ademwerksessie. Een ademwerksessie helpt je bij het verwerken en verhelderen van zaken.
Bij start van de sessie vond ik het lastig om niet naar mijn mind te luisteren. Mariska had al aangegeven dat deze wel eens zou kunnen tegensputteren.
Niets was minder waar maar door de fijne begeleiding van Mariska kon ik hier doorheen ademen en terug naar mijn lijf/hart gaan. Tijdens de sessie ondersteunt ze door af en toe wat helpends te zeggen.
De sessie heb ik ervaren als licht en erg prettig. Een aanrader als je meer in contact met jezelf, onderliggende zaken, gevoelens etc wilt zijn en hier doorheen wilt werken.

Julianne, Kracht Life Coach

Zelf had ik slechts was basis kennis over Human Design maar door één sessie met Mariska begrijp ik alles zoveel beter. Mijn grootste inzicht is de werking van mijn sacrale autoriteit. Ik wist dat ik dit had maar had eigenlijk geen idee wat het nu écht betekende. Nu ik begrijp hoe dit werkt kan ik veel makkelijker keuzes maken! Ik hoef alleen maar te vertrouwen op wat mijn gevoel zegt en dat is vrijwel altijd een duidelijke JA of NEE.

Zowel op persoonlijk vlak als op business vlak heb ik door deze sessie allemaal nieuwe inzichten gekregen die ik direct kan implementeren. Mariska neemt echt de tijd voor je en legt alles super goed uit. Voor de sessie vond ik de chart er altijd maar onduidelijk uit zien en begreep ik totaal niet wat alles betekende. Nu begrijp ik waar alles voor staat én kan ik het toepassen. Inzicht krijgen in je Human Design is ZO fijn en Mariska is echt de persoon die je hierbij kan helpen!!

Ellen, Bressers Coaching

Ik ben met Mariska in contact gekomen via een Human Design reading. Het onderwerp kwam op mijn pad en het voelde dat het daar het moment was om aandacht aan te besteden. Met haar openheid, enthousiasme en liefde heeft Mariska mij meegenomen in mijn design. Ze nam op een fijne manier de tijd voor mij, is betrokken en heeft een gave om ook de fijne (en belangrijke) details te benoemen die allen herkenbaar voor mij zijn. Ik ben dankbaar voor haar informatie die mij verder helpt op mijn pad en dankbaar dat ik dit heb mogen doen 🙏🏽

Erik

Ik heb de breathworksessie bij Mariska als heel fijn ervaren. In het begin was ik een beetje zenuwachtig, ik voelde spanning in mijn handen, merkte dat ik iets uit wilde spugen of schreeuwen (ik kon het niet zo goed plaatsen). Gelukkig werd dat daarna minder en voelde de sessie steeds prettiger aan. Richting het einde voelde ik ontzettend veel liefde. Het was zo fijn om zoveel dichter bij mezelf te komen met deze ademsessie. Bizar mooi gevoel. Dankjewel voor deze bijzondere ervaring.

Dories
Eerlijk gezegd was ik voordat de sessie met Mariska begon best wel een beetje zenuwachtig, want ik wist niet goed wat ik me erbij voor kon stellen.  
Door haar warme en kalme benadering voelde ik me vrijwel direct op mijn gemak en lukte het om me volledig over te geven aan haar kundigheid. Door heftige ervaringen is om mijn hart een pantser van angst ontstaan en zij heeft daar een opening in weten te maken: ik voel weer mildheid, licht en liefde stromen… 
Mariska heeft een proces in gang gezet. Ik voel hernieuwd vertrouwen om stap voor stap te groeien en weer ten volle van het leven te kunnen gaan genieten. Een waarachtig geschenk!
Laura

Even voorstellen – Ik ben Mariska

Op 13 juli 2009 (jep, op maandag de 13e omdat ik dacht dat het mij geluk zou brengen) liep bij de Kamer van Koophandel naar binnen om mijn eerste (fotografie) bedrijf in te schrijven.

Wat ik toen niet in de gaten had was dat het zo’n bizarre reis zou worden.

Ik dacht dat ik er klaar voor was, maar ik kwam er al snel achter dat ik alleen de basis van ondernemerschap had geleerd op school. De rest heb ik mezelf met tal van cursussen, workshops en via coaches aangeleerd. En door heel veel te proberen.

Maar ik kwam er ook achter dat ondernemerschap het grootste persoonlijke ontwikkelingstraject is dat je als persoon kunt aangaan. Nergens wordt je zo uitgedaagd in wie je als mens bent dan wanneer je je eigen bedrijf op de rails moet houden.

En heel eerlijk?

Dat vind ik het leukste aan ondernemen!

De basis van de Light Up sessie

Al die dingen die ik in 13 jaar ondernemen met inmiddels 2 bedrijven heb geleerd, wil ik nu graag aan jou doorgeven.

Dingen als:

 • De blokkades die ik tegenkwam en hoe ik er doorheen werkte
 • Hoe ik deze website iedere maand 10% in bezoekers laat groeien
 • Wat Human Design mij brengt rondom ondernemen
 • Hoe ik binnen een half jaar nummer 1 posities op Google haalde
 • Hoe ik met mijn enorme faalangst ben omgegaan

En nog veel meer!

Niets rondom ondernemen is mij te gek, dus ik help je er graag mee!

Wil jij dit ook?