Personal Branding Fotoshoot voor jou als spirituele ondernemer!

Als spirituele ondernemer ben jij geweldig in wat je je klanten aanbiedt. Maar voor de camera gaan staan voor goede foto’s? Liever niet! Met deze Personal Branding Fotoshoot voor spirituele ondernemers wordt dat anders!

Met mijn Personal Branding Fotoshoot kijk ik namelijk eerst naar:

 • wie jij als ondernemer ECHT bent
 • wat je voor je klanten betekent
 • wie jouw ideale klant is en wat ze zoeken
 • hoe jij jouw bedrijf runt en wat je nodig hebt

Aan de hand van deze aspecten gaan we aan de slag met het plannen en fotograferen van een branding fotoshoot die helemaal op jou en jouw bedrijf aansluit!

Dan krijg je foto’s waar jij trots op bent en die VOOR jou gaan werken!

Wil jij dit ook?

Wat maakt deze personal branding fotoshoots anders?

Jij bent het belangrijkste

Voor, tijdens en na de fotoshoot ben jij het belangrijkste. Wie ben jij? Wat breng jij als ondernemer? Hoe help jij je klanten? Dit vertaal ik naar foto’s waar jij je goed bij voelt en jouw ideale klant aanspreekt!

Vanuit intuïtie

Niet één fotoshoot is hetzelfde, want zowel jouw als mijn intuïtie bepalen de inhoud van de fotoshoot!
Daarmee creëren we een energie die voor beelden zorgt die beter zijn dan jij of ik kunnen bedenken!

Foto’s om trots op te zijn

Mijn doel is dat jij trots bent op de foto’s die we maken. Jouw input staat hierbij voorop! Zowel tijdens het voorbereiden als het fotograferen. Zo krijg jij foto’s die je met veel plezier gaat gebruiken op je website en social media accounts.

Personal Branding Fotoshoot die echt voor jou werkt!

Als spirituele ondernemer weet jij dat je goede foto’s nodig hebt voor je website, social media en alle andere marketing die je wilt neerzetten. Maar om voor die camera te gaan staan? Dat doe je eigenlijk liever niet.

Heel begrijpbaar! Er zijn maar weinig mensen die het echt leuk vinden.

Toch hoeft het niet zo lastig te zijn. Want wanneer we focussen met de fotoshoot wanneer jij volledig in je element bent en de dingen doet waar jij gelukkig van wordt (en die meestal ook direct verbonden zijn aan je werk ;-) ), dan wordt het veel gemakkelijker!

Daarnaast leer ik voordat we aan de fotoshoot beginnen graag jou ook kennen. Wie ben jij? Wat heeft jou gemaakt tot de ondernemer die je nu bent? En waar sta jij voor met je bedrijf?

Deze basis gaat direct terugkomen in de personal branding fotoshoot die we van daaruit gaan plannen en dus ook in de foto’s die je als eindresultaat krijgt!

Met een Personal Branding Fotoshoot draait het om jou en jouw bedrijf! Het eindresultaat zijn foto’s die laten zien wie JIJ bent en wat jij met jouw bedrijf betekent voor je klanten.

Hoe gaat een Personal Branding Fotoshoot te werk?

Het toffe van een Personal Branding Fotoshoot is dat het een proces is van meerdere stappen, waardoor het optimale resultaat behaalt wordt.

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek via Zoom. Dit gesprek is puur om elkaar te leren kennen en duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek bepaal jij of we de fotoshoot gaan plannen.

De volgende stap is het voorbereidingsgesprek die ook weer via Zoom gaat. In dit gesprek duiken we de diepte in om helder te krijgen wie jij bent, wat jouw bedrijf nu nodig heeft qua foto’s en hoe we de fotoshoot gaan plannen. We bepalen de locatie, welke accessoires je nodig hebt, of er nog figuranten geregeld moeten worden en je krijgt tal van tips van mij.

Eindelijk is het dan zover! De fotoshoot gaat van start! Dankzij alle voorbereidingen weten we precies wat we gaan doen en mag de magie gaan stromen. Ik help je te ontspannen en samen maken we er een leuke tijd van. Natuurlijk krijg je tussendoor al beelden te zien, zodat je ook kan aangeven wat wel en niet voor jou werkt.

Na afloop van de fotoshoot ontvang je binnen 72 uur de preview en ruime selectie waaruit jij jouw favoriete foto’s mag uitzoeken! Jij bepaalt dus zelf welke foto’s je ontvangt en gaat gebruiken! Die foto’s corrigeer ik nog voor het meest optimale resultaat en ontvang je digitaal, zodat je direct aan de slag kan met het gebruiken van de foto’s!

Wil jij dit ook?

Wat ontvang je allemaal bij zo’n fotoshoot?

Het complete pakket van een personal branding fotoshoot ziet er als volgt uit:

 • Alle ondersteuning voor het plannen en organiseren van de fotoshoot
 • Tips voor locatie, accessoires en kleding
 • Een relaxte fotoshoot van 2 tot 4 uur op een locatie naar jouw keuze!
 • Binnen 72 uur na de fotoshoot een preview die je direct kan gebruiken
 • 50 foto’s op hoge resolutie die je zelf uitkiest
 • Alle foto’s worden professioneel voor je afgewerkt voor het optimale resultaat
 • Mocht er na de fotoshoot nog iets zijn met de foto’s, dan blijf ik voor je klaar staan

Dit hele pakket een waarde van ruim € 2.000,-, maar kost slechts € 799,- exclusief btw! Alleen mijn reiskosten zitten nog niet in deze prijs verwerkt, zodat ik de prijs zo eerlijk mogelijk kan houden.

Wil je meer foto’s ontvangen of een nog uitgebreidere fotoshoot? Dat kan natuurlijk altijd!

Of boek de Personal Branding Fotoshoot nog goedkoper in het Light Up Traject!

Dit zeiden andere ondernemers over hun Personal Branding Fotoshoot

Zakelijke Branding Fotografie - Den Bosch

Voor de website van mijn nieuwe bedrijf wist ik meteen dat goede foto’s een prioriteit zouden zijn. Een foto zegt meer dan duizend woorden! Mijn doel is dat mijn bezoekers mij te leren kennen en dat daardoor mijn bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt. Mariska had vooraf al veel posities/ideeën bedacht, wat zeer goed van pas kwam tijdens de fotoshoot. De foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan oprecht zeggen dat ik TROTS ben op mijn website, dankzij de foto’s van Mariska!

Anneke & Muriel - Huis van Jonathan

Anneke & Muriel – Huis van Jonathan

We wilden meer in beeld brengen wie we zijn en waar ons bedrijf over gaat. Met Mariska werken was super leuk, ze is makkelijk in het contact en heeft een vrolijke aanstekelijke lach. Ze zorgt dat je je op je gemak voelt en alle spanningen die er mogelijk zijn, vallen weg. Zij had snel door wat wij wilden en kwam zelf ook met ideeën. Mariska ‘schiet foto’s’ tot ze tevreden is over het resultaat, dat ze in beeld heeft wat wij maar ook zij voor ogen heeft. Ze levert snel foto’s aan en zij doet ook echt wat ze zegt. We kijken met veel plezier terug op de samenwerking en zijn blij met het resultaat. Als je een goede fotograaf zoekt voor je bedrijf bevelen wij Mariska van harte aan.

Gefotografeerd worden is niet mijn grootste hobby. Alleen als ik me echt op mijn gemak voel, dan zie ik ‘mezelf’ terug op de foto. En dat is precies wat Mariska voor elkaar heeft gekregen. De sfeer was heel ontspannen, Mariska was al foto’s aan het maken voor ik er erg in had en gaf fijne aanwijzingen. Ze creëerde in sfeer waarin er alle ruimte was om die foto’s te maken die uitstralen wat ik met mijn bedrijf doe. Ben er zo blij mee! Met hoe ik er zelf op sta, met de belichting, met de compositie. Mariska heeft zelf ook echt goede ideeën voor de foto’s, waar ik vaak zelf niet aan had gedacht.

Kortom: bij Mariska kan je er zeker van zijn dat ze zichtbaar maakt wat jouw klanten van je moeten zien.

Foto’s die ik bij eerdere Personal Branding Fotoshoots maakte

Spiritueel CoachOver Mij – Mariska – Spirituele Fotograaf

Spiritualiteit en fotografie zijn mijn grootste passies in dit leven. Sinds 2009 ben ik actief als freelance fotograaf en sinds 2020 run ik deze website over spiritualiteit. Met deze Personal Branding Fotoshoot voor jou als spirituele ondernemer maak ik hiervan dus de combinatie!

Omdat ik dagelijks bezig ben met spiritualiteit kan ik ook de vertaalslag mag van jouw energetische en spirituele werk naar foto’s die voor jou werken.

Niets binnen spiritualiteit is voor mij te gek en ik hou ervan om te ontdekken wie JIJ bent en wat jij te brengen hebt.

Want ik geloof dat we allemaal hier iets te brengen hebben. Anders zouden we dat niet zo sterk voelen.

Voor mij is dat om Lichtwerkers te helpen hun missie op aarde te zetten en een vertaler te zijn van de spirituele energie die ik voel naar aardse woorden en foto’s.

Met deze Personal Branding Fotoshoots kan ik beide doen! Ik kan jou helpen in je missie en jouw energie vertalen naar beelden.

Daarbij vind ik het werken met ondernemers het allerleukste, omdat ondernemen zelf zoveel potentie heeft! Jij kan zo’n grote groep mensen verder gaan helpen en echt het verschil gaan maken voor je klanten.

Daarom werk ik al vanaf het begin van mijn fotografie-bedrijf in 2009 enkel en alleen voor ondernemers en bedrijven.

Dus wil jij ook aan de slag met foto’s die echt uitstralen wie JIJ bent en wat jij te bieden hebt met je bedrijf?

Wil jij ook een Personal Branding Fotoshoot?

Vul dan nu onderstaand formulier in om een afspraak te plannen voor het gratis kennismakingsgesprek via Zoom.

In dit gesprek gaan we kijken naar jouw wensen voor je fotoshoot en wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.