Ga door diepe stukken met gebruik van Breathwork

Wist je dat er een tool bestaat die jou helpt om door diepgaande patronen, oude trauma’s en overtuigingen te werken? En dat je om daar te komen alleen je ademhaling nodig hebt? Precies dat is breathwork.

Met breathwork ga je op een andere manier ademhalen waardoor je naar diepere lagen van je bewustzijn gaat en van daaruit stukken ervaart waar je met je hoofd niet bij kan. En juist op die diepere lagen kan je bij stukken komen waarvan je niet wist dat ze je tegenhielden of bij pijn die niet verwerkt is.

Is dat leuk? Nee, vaak niet. Is het hard werken? Ja, het heet niet voor niets ademWERK. Helpt het? Absoluut! Kan iedereen het? Ja hoor, als je kan ademhalen dan kan je dit ook doen!

Ga door diepe stukken met gebruik van Breathwork

Wist je dat er een tool bestaat die jou helpt om door diepgaande patronen, oude trauma’s en overtuigingen te werken? En dat je om daar te komen alleen je ademhaling nodig hebt? Precies dat is breathwork. 

Met breathwork ga je op een andere manier ademhalen waardoor je naar diepere lagen van je bewustzijn gaat en van daaruit stukken ervaart waar je met je hoofd niet bij kan. En juist op die diepere lagen kan je bij stukken komen waarvan je niet wist dat ze je tegenhielden of bij pijn die niet verwerkt is.

Is dat leuk? Nee, vaak niet. Is het hard werken? Ja, het heet niet voor niets breathWORK. Helpt het? Absoluut! Kan iedereen het? Ja hoor, als je kan ademhalen dan kan je dit ook doen! 

Wat is breathwork?

Breathwork (of ademwerk in het Nederlands) is een verzamelnaam voor technieken die gebruik maken van de ademhaling om door bepaalde blokkades of moeilijke stukken te werken.

Het doel van breathwork is om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren. Dit zorgt ervoor dat op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau dingen in beweging komen zodat dit geheeld kan worden. Je komt hierbij op lagen waar je vanuit je hoofd niet zomaar bij kan en je kan ook rauwe stukken tegenkomen die je helemaal weggestopt had.

Daarom is het een hele effectieve manier om door oude patronen, angsten en trauma’s heen te werken die jou nu tegenhouden om echt in je kracht te staan!

Met breathwork heel je angsten en trauma’s die je weggestopt hebt en jou nu tegenhouden om echt in je kracht te staan!

Wat houdt een breathwork sessie in?

Een breathwork sessie begint altijd met een meditatie of een gesprek (bij een 1 op 1 sessie) om de intentie van de sessie te bepalen. Dit helpt ook om even in de sessie aan te komen en in de juiste energie te komen.

Daarna begint het echte ademwerk. Je wordt hierbij continu ondersteunt en begeleidt. Daarnaast wordt de sessie ondersteunt met muziek die speciaal gekozen is om je het helpen dieper in de sessie te gaan. De ademsessie zelf zal ongeveer 45 minuten tot een uur duren.

Wanneer je rustig aan weer teruggekomen bent uit de ademsessie, dan is er nog ruimte om je ervaringen te delen en na te praten. Het is ook aan te raden om naderhand nog tijd voor jezelf te nemen om te schrijven over hoe de sessie voor jou was en wat je meegemaakt hebt. Dit helpt om de processen die in gang zijn gezet verder te integreren.

Wat is er nodig bij een sessie?

Om een breathwork sessie te ontvangen heb je weinig nodig. Een hoofdtelefoon en oogmasker zijn aan te raden zodat je jezelf kan afsluiten van de buitenwereld. En daarnaast mag je op een plek gaan liggen waar je je fijn voelt en niet gestoord wordt. Alle verdere specificaties ontvang je wanneer je je aanmeldt voor een sessie!

Hoe meld ik me aan voor een sessie?

Kies 1 van de 2 mogelijkheden hieronder om een breathworksessie in te plannen!

Gratis Groepssessie

Op 31 januari 2022 om 20.00 uur organiseer ik een breathwork groepssessie. Dit is nog een kans om gratis meedoen aan deze prachtige breathwork sessies!

Deze sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en wordt gehouden via Zoom. Je kan dus vanuit huis deze breathwork sessie meedoen.

Schrijf je hieronder in voor deze sessie:

1 op 1 breathwork sessie

Wil jij liever een breathwork sessie ontvangen die helemaal toegespitst is op jouw specifieke intentie? Dat kan met een 1 op 1 sessie.

Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur en wordt gehouden via Zoom. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit, maar kan in je eigen omgeving de sessie ontvangen. Tijdens de sessie sta ik continu voor je klaar en begeleid ik je door alle stukken. Daarnaast wordt de sessie helemaal ingericht om juist de stukken aan te pakken waar jij tegenaan loopt.

Deze breathwork sessies zijn ook onderdeel van mijn Spirituele Business Coaching programma!

Een losse breathwork sessie is TIJDELIJK slechts € 88,- excl. btw!

Breathwork CoachOver Mij – Mariska – Breathwork Coach

Mijn eerste breathworksessie kwam eigenlijk als een verrassing, omdat het deel was van een programma waar ik aan mee deed. Ik had er al wel eens van gehoord, maar nog niet zelf een sessie meegemaakt. En toen was daar opeens die sessie en ging ik er maar gewoon in mee. Wat kon er immers gebeuren?

Nou… Een hoop!

Voor het eerst in bijna 10 jaar spirituele ontwikkeling dook ik in stukken die mij al jaren tegen zaten. Ik huilde, ik schreeuwde, ik gooide er alles uit en kwam uiteindelijk bij de diepste lagen van mijn bestaan. Ik voelde me weer één met mijn ziel en zag zelfs mijn volledige spirituele team.

Die ervaring was zo krachtig dat breathwork al snel mijn meest favoriete tool werd om door stukken heen te werken. Steeds weer als ik voel dat ik ergens in vast zit of ergens niet bij kan, ga ik op mijn bank liggen en de ademtechnieken van verbonden ademhaling gebruiken.

Sindsdien heb ik oprecht al door heel veel lagen en trauma’s gewerkt. Keer op keer voel ik me weer verbonden met wie ik echt ben en voel ik de shifts in mij om verder te komen in dit leven.

En dat gun ik jou ook! Daarom bied ik nu deze breathworksessies aan. Zodat ook jij door de stukken kan werken die jou nog tegenwerken en waardoor dat jij nog niet komt waar je zijn wilt. Hoe lang wil jij die pijn nog bij je dragen?

Met breathwork gaan we daar samen doorheen werken. Ik ben er tijdens ieder moment voor je en ondersteun je in dit proces.

Ga jij ook weer in je kracht staan?