Lieve spirituele ondernemer,

Ook jij kan het succes behalen waar je van droomt! Het enige wat je nodig hebt is de inspiratie en tools die jou ECHT verder helpen!

Lieve spirituele ondernemer,

Ook jij kan het succes behalen waar je van droomt! Het enige wat je nodig hebt is de inspiratie en tools die jou ECHT verder helpen!

Lieve spirituele ondernemer,

Je bent je bedrijf gestart met een missie. Met een beeld over hoe jij de mensen om je heen en de wereld een stuk mooier gaat maken. Want diep in je hart voel je dat je dit moet doen. Je bent immers een Lichtwerker.

Jij bent hier om echt een verandering voor elkaar te krijgen!

Maar vervolgens loop je vast in praktische zaken als administratie, een website beheren en op social media zichtbaar zijn. Wie had ook gedacht dat er zoveel bij ondernemen kwam kijken. Je wilt gewoon je diensten uitvoeren en klanten blij maken! En met alle algemene adviezen op het internet kom je ook niet echt verder…

Of je hebt een toffe website gemaakt, je bereik op Instagram blijft groeien, maar ergens onder het oppervlakte hou jij jezelf klein. De angst, trauma’s of overtuigingen die al zo lang in jou spelen, houden jou keer op keer tegen om verder te komen.

Ik weet er alles van!

Sinds 2009 ben ik al werkzaam als spiritueel ondernemer en freelance fotograaf. Ik ben alles tegen gekomen wat er maar op het pad van ondernemen aan blokkades beschikbaar is. Inclusief de landelijke lockdowns die mijn complete omzet wegvaagde.

Maar toch weet ik al jaren op eigen benen te staan, fulltime te ondernemen en ieder jaar te groeien op een manier die VOOR MIJ echt klopt!

En daar wil ik jou ook mee helpen.

Want ik geloof volledig in jouw kracht. Dat jij ook een succes van jouw bedrijf kan maken wanneer je focust op de juiste tools en kiest om het op jouw manier te doen!

Daar help ik je graag mee, spirituele ondernemer.

Zodat jij ook de wereld kan helpen mooier te worden, want dat is uiteindelijk precies waarvoor zowel jij als ik hier gekomen zijn als lichtwerker.

Is het voor jou een uitdaging om je ideale klant te bereiken op een manier die ook bij jou past?
Kijk dan nu de gratis Masterclass “In 3 stappen meer zichtbaar worden als spirituele ondernemer” en zet vandaag nog de eerste stap!

Light Up Inspiratiesessies

Vaak weet je zelf al precies wat voor jouw bedrijf werkt en heb je gewoon even een zetje in de juiste richting nodig. Dat zetje krijg je van mij in de Light Up Inspiratiesessies.

Maar ook wanneer je vastloopt in een angst of overtuiging die jou nu nog tegenhoudt om echt de volgende stap te maken of wanneer je door alle mogelijkheden het bos niet meer ziet helpen deze inspiratiesessies!

Geen zorgen, spirituele ondernemer!

Met de Light Up inspiratiesessies kijken we samen naar wat JIJ nodig hebt om weer vooruit te komen als ondernemer en met je bedrijf.

Of dit nu is door te werken aan je angsten en overtuigingen of met praktische tips rondom marketing en bedrijfsvoering.

Het allerbelangrijkste in deze sessies dat het voor JOU werkt! Want jij bent de spirituele ondernemer die jouw bedrijf tot een succes kan maken!

Benieuwd naar deze inspiratiesessies?

Toen ik in 2012 aan mijn spirituele pad begon, ontstond de brug tussen mijn spiritualiteit en mijn bedrijf al heel snel. Opeens besefte ik me hoeveel spiritualiteit ik al onbewust in mijn bedrijf gebruikte. Sindsdien kan ik niet meer anders en ben ik dus altijd spiritueel aan het ondernemen. Ik leg je graag uit welke de dingen (volgens mij) het belangrijkste zijn wanneer je spiritueel wilt ondernemen.

Spiritueel ondernemen: Bepaal wat voor jou belangrijk is

Ondernemen en spiritualiteit hebben voor mij één grote overeenkomst: Je mag zelf bepalen hoe je het aanpakt!

Als spirituele ondernemer is het aan jou om te bepalen hoe je je bedrijf wilt leiden. Zijn er dingen die je het beste op een bepaalde manier kan doen? Jazeker. En zijn er dingen die je op een bepaalde manier moet doen voor bijvoorbeeld de Belastingdienst of Google? Ja, dat ook.

Maar welke producten of diensten jij aanbiedt is aan jou. Hoe je dit inricht, welke programma’s je gebruikt en hoe je je agenda inricht zijn allemaal dingen die jij mag bepalen.

Voor spiritualiteit geldt volgens mij hetzelfde.

Jij kiest of en wanneer je mediteert. Het is aan jou om te bepalen welke tools je gebruikt of welke workshops je volgt.

Dus voor spiritueel ondernemen geldt mijn inziens hetzelfde: Jij mag het bepalen!

Voelt het voor jou goed om een pendel te gebruiken om keuzes te maken?

Doe dat dan!

Mediteer je liever voor iedere afspraak? Ook prima!

Jij mag bepalen hoe je spiritueel wilt ondernemen en wat jij belangrijk vindt in het runnen van je bedrijf en het belopen van je spirituele pad.

Dus bepaal hoe jij dit vorm wilt geven en ga ervoor!

Gebruik tools die voor jou werken als spirituele ondernemer

De volgende stap die ik iedereen aanraad is: Kijk welke tools jij vanuit je spirituele pad mee kan nemen naar je bedrijf.

Leg de edelstenen op je bureau; steek Palo Santo aan; en kies de orakelkaart uit die voor jou nu goed voelt.

Of doe niets van dat alles omdat je liever mentaal The Work gebruikt om je zakelijke overtuigingen af te breken en voor succes te gaan.

Iedere spirituele tool is wel in te zetten voor spiritueel ondernemen, dus volg wat voor jou het beste voelt!

Ook hierin mag jij bepalen welke tools je graag gebruikt en waar je zo bekend mee bent dat ze voor je werken. De ene tool is niet beter dan de ander. Tenzij het voor jou niet fijn voelt om er mee te werken.

En weet je niet hoe je een tool kan inzetten? Geef het dan de ruimte om duidelijk te worden.

Soms is het antwoord er niet meteen, maar kan het komen wanneer je er ruimte voor geeft om je de weg te wijzen.

Onthou dat alles om energie draait

Spiritualiteit laat heel duidelijk zien dat we in een wereld leven die enkel draait om energie.

Iedere gedachte, iedere cel in ons lichaam en ieder atoom in deze wereld is energie. Daarom werkt de Wet van Aantrekkingskracht ook. Die gaat helemaal over dat energie dezelfde energie aantrekt.

Dit concept kan je ook inzetten bij spiritueel ondernemen.

Stel jezelf maar eens de vraag: Welke energie wil ik met mijn bedrijf neerzetten? Welke energie wil ik uitstralen?

Waarschijnlijk ga je dan al meteen met een hele andere energie aan de slag met datgene wat jij wilde gaan doen.

En dat is ook de bedoeling.

Want door eerst contact te maken met de energie die jij echt wilt neerzetten, dan ga je die energie ook uitstralen. En dat gaat terugkomen in je bedrijf.

Dus op die manier is spiritueel ondernemen niet meer dan bewust kiezen voor wat je wilt creëren.

Is het voor jou een uitdaging om je ideale klant te bereiken op een manier die ook bij jou past?
Kijk dan nu de gratis Masterclass “In 3 stappen meer zichtbaar worden als spirituele ondernemer” en zet vandaag nog de eerste stap!

Ga samen met je ziel en Hogere Zelf spiritueel ondernemen

Spiritueel ondernemen hoef je niet alleen te doen! En al helemaal niet vanuit je hoofd.

Jij wordt in ieder moment ondersteunt door je ziel en Hogere Zelf.

Sterker nog: zij weten zelfs beter voor jou wat voor jou werkt dan dat jij dat met je hoofd kan bedenken.

Dus waarom zou je dat ook niet inzetten voor je bedrijf?!

Steeds weer wanneer ik er niet uit kom met mijn bedrijf of ik loop ergens vast, dan is het duidelijk wat er aan de hand is. Ik heb dan weer keuzes gemaakt vanuit mijn hoofd in plaats van vertrouwt op mijn intuïtie en de boodschappen van mijn Hogere Zelf.

Sinds ik spiritueel ben gaan ondernemen vanuit mijn ziel en Hogere Zelf, is mijn bedrijf zoveel verandert. Alles gaat makkelijker en lichter. Er is meer helderheid!

En ik vind het zelf ook veel leuker!

Door de boodschappen van boven te volgen, ontstaat de echte magie. Dan stroomt de energie en hoef ik niet meer hard te trekken om hetzelfde te bereiken.

Dus loopt het spiritueel ondernemen bij jou even niet? Kijk dan welke boodschappen je Hogere Zelf voor jou heeft!

Wat voel jij tijdens je meditaties? Welke antwoorden geeft je pendel?

Dat is de guidance van je ziel en Hogere Zelf!

Vertrouw daarop.

En ga dus samen met je ziel en Hogere Zelf spiritueel ondernemen om echt een verschil te maken in en met je bedrijf. It’s Magic 💖

Wil jij meer hulp nodig, spirituele ondernemer?

Light Up SessieSpiritueel ondernemen is het leukste wat er is. Maar soms kan het ook onmogelijk voelen.

Zoveel adviezen, zoveel mogelijkheden en zoveel dingen die soms mentaal, emotioneel of privé kunnen spelen.

Hoe ga je daar mee om?

Hoe kies je voor wat voor jou werkt?

Dat is precies waar ik jou mee help met de Light Up Sessies!

Het doel van de Light Up Sessies is simpel:
Helderheid creëren in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De gemakkelijkere weg vinden om daar te komen op JOUW manier!

Wil jij dit ook?

Boek dan vandaag nog een losse Light Up Sessie of ga vol in voor een 4 maanden traject waarbij ik jou iedere 2 weken help om de volgende stap te zetten!

Ik kijk er naar uit om je te helpen!

Veel liefs,

Mariska