Lieve spirituele ondernemer,

Ook jij kan het succes behalen waar je van droomt! Het enige wat je nodig hebt is de inspiratie en tools die jou ECHT verder helpen!

Lieve spirituele ondernemer,

Ook jij kan het succes behalen waar je van droomt! Het enige wat je nodig hebt is de inspiratie en tools die jou ECHT verder helpen!

Lieve spirituele ondernemer,

Je bent je bedrijf gestart met een missie. Met een beeld over hoe jij de mensen om je heen en de wereld een stuk mooier gaat maken. Want diep in je hart voel je dat je dit moet doen. Je bent immers een Lichtwerker.

Jij bent hier om echt een verandering voor elkaar te krijgen!

Maar vervolgens loop je vast in praktische zaken als administratie, een website beheren en op social media zichtbaar zijn. Wie had ook gedacht dat er zoveel bij ondernemen kwam kijken. Je wilt gewoon je diensten uitvoeren en klanten blij maken! En met alle algemene adviezen op het internet kom je ook niet echt verder…

Of je hebt een toffe website gemaakt, je bereik op Instagram blijft groeien, maar ergens onder het oppervlakte hou jij jezelf klein. De angst, trauma’s of overtuigingen die al zo lang in jou spelen, houden jou keer op keer tegen om verder te komen.

Ik weet er alles van!

Sinds 2009 ben ik al werkzaam als spiritueel ondernemer en freelance fotograaf. Ik ben alles tegen gekomen wat er maar op het pad van ondernemen aan blokkades beschikbaar is. Inclusief de landelijke lockdowns die mijn complete omzet wegvaagde.

Maar toch weet ik al jaren op eigen benen te staan, fulltime te ondernemen en ieder jaar te groeien op een manier die VOOR MIJ echt klopt!

En daar wil ik jou ook mee helpen.

Want ik geloof volledig in jouw kracht. Dat jij ook een succes van jouw bedrijf kan maken wanneer je focust op de juiste tools en kiest om het op jouw manier te doen!

Daar help ik je graag mee, spirituele ondernemer.

Zodat jij ook de wereld kan helpen mooier te worden, want dat is uiteindelijk precies waarvoor zowel jij als ik hier gekomen zijn als lichtwerker.

Veel liefs,

Mariska

Vind jij het moeilijk om zichtbaar te worden bij de mensen die je het liefste helpt?
Wil jij het liefste jezelf verstoppen, maar weet je dat je als spirituele ondernemer jezelf moet laten zien?
Kijk dan nu de gratis Masterclass “In 3 stappen meer zichtbaar worden als spirituele ondernemer” en zet vandaag nog de eerste stap!

Light Up Inspiratiesessies

Vaak weet je zelf al precies wat voor jouw bedrijf werkt en heb je gewoon even een zetje in de juiste richting nodig. Dat zetje krijg je van mij in de Light Up Inspiratiesessies.

Maar ook wanneer je vastloopt in een angst of overtuiging die jou nu nog tegenhoudt om echt de volgende stap te maken of wanneer je door alle mogelijkheden het bos niet meer ziet helpen deze inspiratiesessies!

Geen zorgen, spirituele ondernemer!

Met de Light Up inspiratiesessies kijken we samen naar wat JIJ nodig hebt om weer vooruit te komen als ondernemer en met je bedrijf.

Of dit nu is door te werken aan je angsten en overtuigingen of met praktische tips rondom marketing en bedrijfsvoering.

Het allerbelangrijkste in deze sessies dat het voor JOU werkt! Want jij bent de spirituele ondernemer die jouw bedrijf tot een succes kan maken!

Benieuwd naar deze inspiratiesessies?

Personal Branding Fotoshoot

Hoe vertaal je jouw spirituele werk als ondernemer nu echt in beelden? Energetisch werk is natuurlijk niet echt zichtbaar voor een camera…

Toch is het mogelijk!

Want als spirituele fotograaf weet ik precies om de kern van jouw bedrijf te vertalen naar foto’s die aanspreken bij jouw doelgroep!

Met een Personal Branding Fotoshoot draait het om jou en jouw bedrijf! Het eindresultaat zijn foto’s die laten zien wie JIJ bent en wat jij met jouw bedrijf betekent voor je klanten.

Zodat jij voor je website en social media foto’s hebt waar jij trots op bent en aanspreken bij je klanten!

Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe ik hierin te werk ga?