Human Design Reading voor jou

Wat als er een handleiding beschikbaar is waarin precies staat wie jij ECHT bent? En dat daarin ook staat wat de uitdagingen zijn waar jij vanuit je blauwdruk voor staat en door beïnvloed wordt? Wat als er in die handleiding ook staat waar jij in uitblinkt en wat het beste bij jou past vanuit de persoon die je gepland had hier te zijn?

Zou jij dan die handleiding aannemen als uitnodiging om je leven te gaan leven volgens jouw manier?

Zo ja, dan is een Human Design reading iets voor jou!

Human Design geeft namelijk precies de handleiding naar de persoon die jij ECHT bent. Het is de blauwdruk voor de persoon die jij voor dit leven wilde zijn, zonder alle invloeden van anderen. En door nu in je Human Design profiel te duiken, kan jij leren het leven te gaan leiden wat echt bij jou past.

Wil je al beginnen?

Human Design Reading

Iedere Human Design Reading wordt gegeven tijdens een online zoom-gesprek waarin direct ook vragen beantwoord worden.

Persoonlijk e-book

Naast de sessie ontvang je ook een uitgebreid e-book van met daarin alle informatie van je Human Design profiel.
Ook los verkrijgbaar!

Ontvang praktische tools

De Human Design Reading is gericht om jouw praktische tools en duidelijkheid te geven om direct aan de slag te kunnen met het leven vanuit je Human Design.

Wat is Human Design?

Human Design gaat uit van de blauwdruk van jouw energetische lichaam dat gemaakt is bij je geboorte. Aan de hand van de stand van de sterren, je geboortedatum en het moment dat je als ziel verbonden bent met dit lichaam, wordt deze blauwdruk vormgegeven.

Wanneer je dus naar een Human Design profiel kijkt, dan zie je hoe de energie van jouw energetisch lichaam stroomt, waar je open staat en waar je van nature al standaard energie hebt.

Waarschijnlijk klinkt de informatie in het begin heel onlogisch, omdat je opgegroeid bent binnen bepaalde patronen, denkwijzen en verwachtingen. Dat wordt Nurture (opvoeding) binnen Human Design genoemd en kan dus haaks staan op jouw Nature, je blauwdruk.

Maar wanneer jij echt gaat leven volgens je blauwdruk en hoe de energie echt stroomt in jou, dan kan je echt in je kracht gaan staan en je zielsmissie op de wereld gaan zetten!

In een Human Design Reading maken we de puzzel van wie jij ECHT bent compleet en krijg je de tools om jouw talenten in de wereld te zetten op de manier die bij JOU past!

Tijdens een Human Design Reading krijg je onder andere antwoord op deze vragen:

  • Hoe werkt de energie in jouw lichaam?

  • Wat is jouw ideale werkweek?

  • Hoe maak jij het beste keuzes?

  • Wat is jouw zielsmissie in dit leven?

  • Wanneer ben jij juist niet jezelf en wat zijn je valkuilen?

  • Waar zit jouw absolute kracht en hoe zet je die in in je leven?

  • Waar word jij beïnvloed door de buitenwereld?

Benieuwd naar wat de antwoorden op deze vragen voor jou zijn?

Persoonlijk Human Design e-book

Overweldigt alle informatie over Human Design jou nog? En ben je op zoek naar een compleet overzicht van jouw profiel en alles wat erbij komt kijken, dat je op je gemak terug kan lezen?
Dan is het persoonlijke Human Design e-book iets voor jou!
Hierin vind je alle informatie die je op jouw manier en in jouw tijd door kan werken. Een reading is daarna ook nog mogelijk.

Details:
Wat: Persoonlijk Human Design e-book
Formaat: PDF bestand van ruim 100 pagina’s – Klaar om af te drukken
Inclusief: Alle informatie over jouw profiel uitgebreid en overzichtelijk uitgewerkt in begrijpbaar Nederlands
Wanneer: Binnen 3-5 werkdagen na het doorgeven van je informatie ontvang je het bestand in je mailbox
Prijs: € 97,50 incl. btw

Human Design Reading

Wil jij alles over jouw Human Design profiel leren en al je vragen over je profiel kunnen stellen? Dan help ik je graag met een Human Design Reading inclusief een persoonlijk e-book met alle informatie.
Deze sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur uur en wordt gehouden via Zoom. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit, maar kan in je eigen omgeving de sessie ontvangen.

Details:
Wat: Persoonlijke Human Design Reading
Waar: Via Zoom, dus lekker vanuit huis
Sessie: Human Design Reading van 1,5 tot 2 uur waarin je profiel besproken wordt en je al je vragen kan stellen.
Inclusief: Persoonlijk e-book van ruim 100 pagina’s met alle informatie en de opname van het gesprek
Prijs: € 245,- incl. btw

Ook als een losse reading zonder Human Design boek verkrijgbaar voor € 147,50 inclusief btw en de opname van de sessie.

Praktische informatie

Waarom zou je een Human Design Reading doen?

Human Design is een hele praktische tool waar je oprecht veel antwoorden op levensvragen in kan vinden. Maar het is ook heel uitgebreid en als je er net mee begint, dan kan het heel erg overweldigend zijn.

In mijn Human Design reading neem ik je stap voor stap mee door jouw profiel, vertaal ik de informatie naar jouw leven en wat het voor jou betekent. Ik laat je zien hoe jij die informatie op een praktische manier kan gebruiken in je leven en hoe je nog meer vanuit de pure kracht van wie jij ECHT bent kan leven en werken.

Je kan een Human Design Reading dus zien als een vertaling en het praktisch maken van jouw Human Design Profiel.

Welke informatie is er nodig?

Om je Human Design Profiel te maken, is je geboortedag, -tijd en -plaats nodig. Daar vanuit wordt het profiel bepaald. Deze gegevens heb je dus nodig wanneer je een reading wilt plannen.

Weet je je geboorte-tijd niet? Probeer die dan zo exact mogelijk te achterhalen. Het helpt al als bijvoorbeeld bekend is of je in de ochtend, middag, avond of nacht bent geboren. Hoe exacter, hoe beter!
Je kan ook bij het gemeentehuis je geboortecertificaat opvragen, daarop staat de tijd van je geboorte.

Ja, ik wil boeken!

Wil jij een Human Design reading boeken? Klik dan op onderstaande knop om mij een bericht te sturen.

Je ontvangt dan zo snel mogelijk van mij een reactie om alles te regelen voor je reading en een datum te plannen.

PS wil jij liever zelf je Human Design profiel uitpluizen? Kies dan voor het persoonlijke Human Design e-book met alle informatie over jouw profiel overzichtelijk en volledig in het Nederlands uitgewerkt!

Heb je nog vragen voordat je wilt boeken? Neem dan even contact op!

Human Design Reading door Mariska HanegraafOver Mij – Mariska

Toen ik voor het eerst in contact kwam met Human Design stond er dat ik Manifestor ben. Dat vond ik tof klinken, maar verder snapte ik er eigenlijk niets van.

Ik herkende me niet het in het woord Manifestor (want zoveel manifesteer ik helemaal niet, dacht ik 🤨). En al die andere informatie? Het zei mij helemaal niets.

Totdat een vriendin van mij zich erin was gaan verdiepen en mij uitlegde wat alle onderdelen betekende. Zelfs de korte uitleg die zij mij gaf, gaf mij al zoveel tools in handen waar ik echt iets mee kon!

Dus ik ging me verder verdiepen in Human Design, leerde wat het precies is om Manifestor te zijn (en dat ik me er ECHT WEL in herken 😂) en hoe alle verschillende onderdelen precies bij mij kloppen.

Hoe meer ik er over leer, hoe meer het klopt.
Hoe meer ik er over praat met anderen, hoe meer het bij hun klopt.

En daarom wil ik ook graag deze Readings aan jou aanbieden, zodat jij ook de kracht vindt die Human Design je te bieden heeft!

Mijn Human Design details:
– Manifestor

– Emotionele Autoriteit

– 4/6 Opportunistisch Rolmodel

– Enkele Definitie

– En nog veel meer.

Benieuwd naar jouw details?