Human Design Reading voor jou

Wat als er een handleiding beschikbaar was waarin precies staat wie jij ECHT bent? En dat daarin ook staat wat de uitdagingen zijn waar jij vanuit je blauwdruk voor staat en op beรฏnvloed wordt? Wat als er in die handleiding ook staat waar jij in uitblinkt en wat het beste bij jou past vanuit de persoon die je gepland had hier te zijn?

Zou jij dan die handleiding aannemen als uitnodiging om je leven te gaan leven volgens jouw manier?

Zo ja, dan is een Human Design reading iets voor jou!

Human Design geeft namelijk precies de handleiding naar de persoon die jij ECHT bent. Het is de blauwdruk voor de persoon die jij voor dit leven wilde zijn, zonder alle invloeden van anderen. En door nu in je Human Design profiel te duiken, kan jij leren het leven te gaan leiden wat echt bij jou past.

Wil je al beginnen?

Human Design Reading

Iedere Human Design Reading wordt gegeven tijdens een online zoom-gesprek waarin direct ook vragen beantwoordt worden.

Inclusief een e-book

Na de sessie ontvang je een e-book van met daarin alle informatie van je Human Design profiel om alle informatie nog op je gemak terug te kunnen lezen.

Ontvang praktische tools

De Human Design Reading is gericht om jouw praktische tools en duidelijkheid te geven om direct aan de slag te kunnen met het leven vanuit je Human Design.

Wat is Human Design?

Human Design gaat uit van de blauwdruk van jouw energetische lichaam die gemaakt is bij je geboorte. Aan de hand van de stand van de sterren, je geboortedatum en het moment dat je als ziel verbonden bent met dit lichaam, wordt deze blauwdruk vormgegeven.

Wanneer je dus naar een Human Design profiel kijkt, dan zie je hoe de energie van jouw energetisch lichaam stroomt, waar je open staat en waar je van nature al standaard energie hebt.

Waarschijnlijk klinkt de informatie in het begin heel onlogisch, omdat je opgegroeid bent binnen bepaalde patronen, denkwijzen en verwachtingen. Dat wordt Nurture (opvoeding) binnen Human Design genoemd en kan dus haaks staan op jouw Nature, je blauwdruk.

Maar wanneer jij echt gaat leven volgens je blauwdruk en hoe de energie echt stroomt in jou, dan kan je echt in je kracht gaan staan en je zielsmissie op de wereld gaan zetten!

In een Human Design Reading maken we de puzzel van wie jij ECHT bent compleet en krijg je de tools om jouw talenten in de wereld te zetten op de manier die bij JOU past!

Tijdens een Human Design Reading krijg je onder andere antwoord op deze vragen:

  • Hoe werkt de energie in jouw lichaam?

  • Wat is jouw ideale werkweek?

  • Hoe maak jij het beste keuzes?

  • Wat is jouw (algemene) missie in dit leven?

  • Wanneer ben jij juist niet jezelf en wat zijn je valkuilen?

  • Waar zit jouw absolute kracht en hoe zet je die in in je leven?

Benieuwd naar wat de antwoorden op deze vragen voor jou zijn?

Praktische informatie

Waarom zou je een Human Design Reading doen?

Human Design is een hele praktische tool waar je oprecht veel antwoorden op levensvragen in kan vinden. Maar het is ook heel uitgebreid en als je er net mee begint, dan kan het heel erg overweldigend zijn.

In mijn Human Design reading neem ik je stap voor stap mee door jouw profiel, vertaal ik de informatie naar jouw leven en wat het voor jou betekent. Ik laat je zien hoe jij die informatie op een praktische manier kan gebruiken in je leven en hoe je nog meer vanuit de pure kracht van wie jij ECHT bent kan leven en werken.

Je kan een Human Design Reading dus zien als een vertaling en het praktisch maken van jouw Human Design Profiel.

Hoe lang duurt een reading?

Een Human Design Reading duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Om de sessie zo makkelijk mogelijk voor jou te maken, ontvang je naderhand de opname van de sessie en een PERSOONLIJK e-book met daarin alle informatie van jouw profiel overzichtelijk uitgelegd. Zo kan je het op je gemak nog eens terug lezen en kijken om alles goed tot je te nemen.

Natuurlijk kan je op ieder moment in het gesprek ook vragen stellen!

Wie, wat en waar?

Een Human Design Reading wordt gegeven door mij, Mariska, en zal 1 op 1 zijn met jou.

We spreken elkaar in een online zoom-gesprek die direct opgenomen wordt zodat jij daarna ook de opname kan ontvangen.

Je kan dus lekker thuis vanaf de bank deze reading ontvangen. Denk vooral ook aan een lekkere kop koffie of thee voor de sessie start ;-)

Welke informatie is er nodig?

Om je Human Design Profiel te maken, is je geboortedag, -tijd en -plaats nodig. Daar vanuit wordt het profiel bepaalt. Deze gegevens heb ik dus van je nodig.

Weet je je geboorte-tijd niet? Probeer die dan zo exact mogelijk te achterhalen. Het helpt al als bijvoorbeeld bekend is of je in de ochtend, middag, avond of nacht bent geboren. Hoe exacter, hoe beter!

Ja, ik wil boeken!

Wil jij een Human Design reading boeken? Klik dan op onderstaande knop om mij een bericht te sturen.

Je ontvangt dan zo snel mogelijk van mij een reactie om alles te regelen voor je reading en een datum te plannen.

De prijs van een Human Design Reading is โ‚ฌ 111,- inclusief btw.

PS wil jij liever zelf je Human Design profiel uitpluizen? Lees dan mijn e-book “Ontdek je Human Design”!

Human Design Reading door Mariska HanegraafOver Mij – Mariska

Toen ik voor het eerst in contact kwam met Human Design, toen stond er dat ik Manifestor ben. Klinkt wel tof hoor, maar dat was het eigenlijk ook.

Want heel eerlijk? Ik snapte er niets van. Ik herkende me niet het in het woord Manifestor (want zoveel manifesteer ik helemaal niet, dacht ik ๐Ÿคจ). En al die andere informatie? Het zei mij helemaal niets.

Totdat een vriendin van mij zich er in was gaan verdiepen en mij uitlegde wat alle onderdelen betekende. Zelfs de korte uitleg die zij mij gaf, gaf mij al zoveel tools in handen waar ik echt iets mee kon!

Dus ik ging me verder verdiepen in Human Design, leerde wat het precies is om Manifestor te zijn (en dat ik me er ECHT WEL in herken ๐Ÿ˜‚) en hoe alle verschillende onderdelen precies bij mij kloppen.

Hoe meer ik er over leer, hoe meer het klopt.
Hoe meer ik er over praat met anderen, hoe meer het bij hun klopt.

En daarom wil ik ook graag deze Readings aan jou aanbieden, zodat jij ook de kracht vindt die Human Design je te bieden heeft!

Mijn Human Design details:
– Manifestor

– Emotional Authority

– 4/6 Opportunistic Role Model

– Single Definition

– En nog veel meer.

Benieuwd naar jouw details?