Cursussen

Wil jij jouw zelfvertrouwen opbouwen? Ben je geïnteresseerd in Human Design maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben jij spiritueel ondernemer en wil je op een manier zichtbaar worden die voor jou past?

Duik dan in de onderstaande spirituele cursussen en ontdek ook jouw unieke kracht van binnenuit!

Spirituele cursussen: Stralen als ondernemer

Dit is DE cursus om jouw unieke zichtbaarheid-formule te ontdekken en uit te voeren!

Met deze korte cursus breek je met de blokkades die je nog tegenhouden en bepaal je jouw unieke formule om je zichtbaarheid te vergroten.

Human Design cursus

Ontdek de kracht van jouw unieke energie via je Human Design Energietype!

Met deze basis Human Design cursus krijg je de tools in handen die jij nodig hebt om jouw unieke energie van je energietype en autoriteit te gebruiken in je leven!

Vind Jouw Licht - Kom in je kracht staan! - Zelfvertrouwen Cursus

Klaar met leven vanuit onzekerheid?

In deze cursus werk je in slechts 4 modules naar een leven waarin jij steeds weer meer zelfvertrouwen opbouwt en durft te geloven in jezelf!

Jouw zelfvertrouwen zit al in jou! Je hoeft het ‘alleen’ nog maar te vinden!

Spirituele cursussen die jou helpen in je kracht te staan

Het leven zonder zelfvertrouwen, altijd maar in twijfel over jezelf is moeilijk genoeg.

Daarom heb ik bovenstaande spirituele cursussen voor jou gemaakt. Hierbij krijg jij ook de tools in handen om jouw kracht van binnenuit te vinden. Om jouw unieke licht te omarmen en daarmee een nieuwe energie in je leven neer te zetten.

Op dit moment zijn er 3 spirituele cursussen:

Stralen als Ondernemer

In deze eerste van de spirituele cursussen neem ik jou als spirituele ondernemer mee in hoe jij zichtbaar kan worden bij jouw ideale klant – op de manier die bij jou past!

In deze cursus krijg je van mij dus geen standaard tips over hoe je meer volgers op Instagram krijgt of hoe je Pinterest gebruikt voor je bedrijf. Nee, ik neem je mee in hoe jij voor jezelf ontdekt wat voor jou werkt!

In deze cursus maak jij jouw unieke Zichtbaarheidsformule. De formule waarin alles bij elkaar komt en waardoor jij weet hoe jij jouw ideale klant bereikt. Op een manier die jou geen energie kost, maar juist veel energie oplevert!

Human Design cursus

De spirituele cursussen die ik aanbied zou niet compleet zijn zonder een Human Design cursus.

In deze cursus focus je op de twee belangrijkste onderdelen van je Human Design chart: je energietype en autoriteit. We duiken de diepte in hoe je deze twee aspecten voor jou laat werken en welke diamanten er verborgen liggen voor jou.

Daarnaast ontvang je bij deze cursus ook een persoonlijke Human Design reading met uitgebreid Human Design boek om verder de diepte in te duiken volgens de aspecten die terugkomen in jouw chart EN de uitdagingen die jij in je leven hebt.

Vind Jouw Licht – Zelfvertrouwen cursus

Last but not least is misschien wel mijn favoriet van deze spirituele cursussen: de Zelfvertrouwen cursus Vind Jouw Licht.

In deze cursus neem ik je in 4 (simpele) modules mee in wat er nodig is om jouw zelfvertrouwen weer in jezelf te vinden. Je krijgt de tools die je daarbij gaan helpen. Van het vinden waar jouw energie van AAN gaat tot een uitgebreide breathwork sessie.

Met deze cursus kijk je naar de punten waardoor je onzeker bent geworden en kom jij weer in jouw kracht te staan.

Want ook jij kan die kracht weer in jezelf (her)ontdekken! Het is tijd om er nu voor te kiezen.

Met al deze cursussen kan je vandaag direct beginnen!
Dus waar begin jij met jouw kracht (her)vinden?!