Zie jij wel eens 11:11 op de klok staan? Hoor je ‘toevallig’ iemand praten over een onderwerp waar jij ook mee bezig bent? Of ligt er rechtmatig een veer op je pad? Dat zijn allemaal tekens van het Universum om jou te helpen op je spirituele pad! En door je je er bewust van te worden, kan je hier nog meer betekenis uit halen! Daarom laat ik je in deze blog graag zien welke tekens je kan tegenkomen en wat het kan betekenen.

Waar komen die tekens vandaan?

We leven in een Universum waar alles één is. Alles is door energie aan elkaar verbonden. Dus ook jij en je Spirituele Team, het Universum, God en/of je Hogere Zelf (of hoe je het ook maar wilt noemen). Daarbij komt ook dat er veel meer is dan wij met onze menselijke ogen kunnen zien.

Ik geloof daardoor oprecht dat wij in ons leven continu ondersteunt worden door een Spiritueel Team van Gidsen, Engelen, Voorouders en het deel van onze Ziel dat niet hier op aarde is geïncarneerd.

Dit Spirituele Team is er om jou te helpen. En dat doen ze ook ECHT graag! Maar helaas is communiceren met je team niet altijd eenvoudig. Zeker niet wanneer je je paranormale gaven nog niet (ver) ontwikkelt hebt.

Dus worden er andere manieren gebruikt in de vorm van tekens! Tekens van het Universum zijn dus letterlijk boodschappen en bevestigingen van je Spirituele Team, God of hoe je het ook maar wilt zien of benoemen.

Wanneer zijn het tekens van het Universum?

Voor mijn zijn tekens van het Universum iets wat anderen toeval/toevallig noemen. Maar zoals je in een eerder blog kan lezen, geloof ik niet in toeval.

Wanneer een bijzondere cijferreeks je opvalt, je steeds opnieuw hetzelfde cijfer(s) ziet, een hard geluid hoort op een bijzonder moment of iets ziet dat totaal uit context is, dan is het waarschijnlijk een teken!

Ik deel graag een paar van mijn favorieten met je. Weet dat er nog veel meer mogelijkheden zijn, dus let vooral op wat jij in jouw leven tegenkomt! Het Universum past de tekens op jou persoonlijk aan (natuurlijk!!).

Engelengetallen

1111, 2222, 3333, enz. Je kent ze wel. De herhalende cijferreeksen die je keer op keer tegenkomt. En nee, het is niet toevallig dat jij precies om 11:11 uur op de klok kijkt of een voicebericht van 4:44 min ontvangt!

Dit heeft allemaal een betekenis. Net zoals alle andere cijfers die je opvallen. De website Sacred Scribes Angel Numbers heeft van alle engelennummers de betekenis opgeschreven. Dit is voor mij persoonlijk een handleiding om de boodschappen te ontrafelen die ik ontvang.

Wanneer zijn cijfers dan Engelengetallen of tekens van het Universum? Wanneer ze je opvallen en/of herhalend terugkomen.

Zo reed ik pas geleden op de A2 en mijn oog viel opeens op het hectometerpaaltje 181,8 km. 1818 dus. Letterlijk de dag erna zag ik 18:18 uur op mijn mobiel staan. Dat was een duidelijk teken en de omschrijving sloot ook precies aan waar ik op dat moment mee bezig was.

Engelengetallen worden ook vaak gezien als een bevestiging dat je op de goede weg bent of de juiste keuzes hebt gemaakt. Daarom ervaren veel mensen herhalende getallen als 111 of 222 wanneer ze spiritueel ontwaken.

Harde geluiden

Mijn persoonlijke favoriet maar tegelijkertijd ook één van de onbekendste tekens van het Universum: tekens in de vorm van geluiden.

Het Universum bevestigt vaak wat je zegt door op dat moment een hard geluid te geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van harde muziek die opeens aangaat, een harde klap of ieder ander ‘toevallig’ geluid.

Een heel mooi voorbeeld hiervan maakte ik pas zelf mee. Ik was bij een vriendin op bezoek en we hadden het over geld ontvangen, uitgeven en vasthouden. We hadden het over grote uitgaven doen en dat zo moeilijk te vinden. Op het moment dat ik aangaf wel eens zo’n grote uitgave te hebben gedaan (die zij toen niet durfde), begon spontaan haar dochter te klappen. Dat meisje zat op haar iPad een spelletje te doen of zo en voor haar was het een spontane reactie om te klappen.

Maar voor mij was het een applaus vanuit het Universum dat ik dat toen wel had gedaan. Dat ik het toen wel durfde. En een bevestiging dat het nu ook weer mag. Dat het goed is om zoveel geld uit te geven.

Er werd niet voor niets letterlijk voor mij geklapt!

Toeval? Ik geloof van niet.

Dus let eens op als je plotseling een hard geluid hoort wat je toen zei. Het universum bevestigt wat je op dat moment zei!

Teksten die voorbij komen

Heb je al eens langs een rivier gezeten om te mijmeren over iets en dat er een boot langs vaart met een naam die precies daarbij aansluit? Ook dat is geen toeval! En ja, het Universum is echt zo KRACHTIG dat het precies zorgt dat jij en die boot precies op dat moment elkaar kruisen!

Namen op boten, woorden op vrachtwagens, titels van boeken: ook woorden zijn vaak tekens van het Universum voor jou. Zeker omdat wij zo gericht op taal zijn, kunnen dat krachtige boodschappen zijn!

Maar soms kan het ook subtiel zijn.

Zo liep ik pas van het bos naar huis en was ik een voicememo voor mezelf aan het maken over een inzicht dat ik gekregen had in het bos. Op dat moment kwam een busje van de Albert Heijn langs gereden. Ik zeg het zelfs hardop in mijn memo en schiet in de lach. Het busje van de AH. Ah… Aaa hhhaaa… Dit is dus een belangrijk inzicht dat ik nu heb!

Door hardop AH te zeggen, hoorde ik pas dat het een teken was. AH is immers niet alleen Albert Heijn, maar ook het geluid dat je maakt als je iets leert begrijpen, een inzicht krijgt.

Ik vond dat zo’n bijzonder teken wat precies bij het moment paste!

Lichamelijke Reacties

De ene krijgt kippenvel, de ander een rilling over zijn rug en bij een ander ‘plopt’ zijn oor: ook lichamelijke reacties zijn tekens van het Universum!

Deze reacties zijn vaak in het moment direct en sluiten bijna altijd aan op wat er vertelt wordt. Bijvoorbeeld wanneer je vertelt over iets dat je gehoord hebt, dan kan kippenvel of een specifieke rilling je bevestigen dat dat klopt.

Maar ook wanneer je zelf een keuze wilt maken kan een lichamelijke reactie een teken zijn van welke keuze het beste is voor je.

Deze lichamelijke reacties zijn vaak nog wel meer persoonsgebonden dan andere tekens, omdat ook ieder lichaam anders werkt. Je mag hierin dus voor jezelf ontdekken wat een reactie is die vaker terugkomt.

En een belangrijk onderscheid hierin is of het vanuit angst/je ego komt, of vanuit je Ziel/het Universum.

Waaraan herken je dit onderscheid?

Door hoe je je voelt! Een teken van het Universum geeft je een goed en positief gevoel. Angst of je ego is vaak negatief.

Denk maar eens aan kippenvel of je willen terugtrekken in een situatie die je eng vindt. Terwijl kippenvel bij een positief verhaal juist heel positief kan voelen!

Ik heb het behoorlijk vaak met vriendinnen dat ze vertellen over een keuze die ze gemaakt hebben of iets dat ze (niet!!) toevallig hebben meegemaakt, dat 1 van ons dan kippenvel krijgt. Dit geven we ook altijd aan, want voor de ander is het eigenlijk altijd een bevestiging van dat het klopt wat ze voelen of dachten!

 

Heb jij ook het gevoel dat je anders bent dan anderen?
En dat je hier bent met een missie om de wereld mooier te maken?
Word dan lid van de Find Your Light Lichtwerkers community!

Tekens van het Universum zijn soms groot, soms subtiel

Natuurlijk valt 11:11 uur op en dat applaus dat ik kreeg was ook niet te missen. Maar het busje van de AH was toch een stuk minder duidelijk.

Daarom is het goed om altijd je ogen en oren open te houden voor wat je meemaakt.

De tekens van het Universum zijn overal en het is aan jou om ze te ontvangen!

Je voelt in jezelf toch wel wanneer iets een teken is. Valt het je op? Grote kans dat het een teken voor jou is. Dus neem het aan! Voel wat voor een gevoel het je geeft. Omarm de liefde en support die je hiermee van het Universum en je Spirituele Team ontvangt. Geniet ervan!

En zie je even geen tekens? Dan is het ook goed! Dan is het misschien op dit moment niet nodig, of je houdt je er te veel aan vast. Laat het maar lekker los. Je spirituele team zorgt er zeker voor dat jij de tekens ontvangt die voor jou bedoelt zijn.

Alleen dan niet denken dat het toeval is hè!

Duik nog meer in de huidige spirituele ontwikkelingen

De Nieuwe Tijd - Alles over het Watermantijdperk en jouw missie als Lichtwerker

In dit e-book beantwoord ik al jouw vragen over het Watermantijdperk en jouw rol als Lichtwerker!

Het feit dat jij nu zo bewust bezig bent met tekens van het Universum, zegt mij dat je op een prachtig punt staat van je spirituele ontwikkeling. Je bent aan het ontdekken wat spiritualiteit jou te bieden heeft. En dat is niet voor niets.

Want als jij voelt dat jij hier meer mee moet doen, dan ben je waarschijnlijk een Lichtwerker: een ziel die hier gekomen is om van de wereld een mooiere plek te maken en bij te dragen in de ontwikkelingen naar het nieuwe tijdperk: het Watermantijdperk!

In mijn e-book “De Nieuwe Tijd” neem ik je helemaal mee in wat deze ontwikkelingen betekenen en hoe jij daarin kan bijdragen!

Dit e-book MOET je lezen als Lichtwerker!

Het geeft jou de handvatten om je weg te vinden door de tijd waarin we nu leven en hoe bijdraagt aan de transformatie naar een betere wereld!

Veel liefs,

Mariska