Wanneer je bekend wordt met Human Design, dan vraag je je misschien af waarom dat het systeem juist nu zo populair aan het worden is. Gaat Human Design echt belangrijk zijn voor de toekomst? In dit artikel geef ik je precies het antwoord op die vraag.

Is Human Design belangrijk voor de toekomst?

Wanneer je bekend wordt met Human Design en gaat ervaren hoeveel jouw Human Design profiel klopt met wie jij echt bent, dan komt waarschijnlijk één gedachte in je op:

“Iedereen zou dit moeten weten!”

Gelukkig begint dat ook meer en meer te komen. Want het is één van de snelste groeiende bewegingen/systemen die ik zelf in de spirituele wereld ken. Steeds meer mensen zijn er mee bezig, lezen erover of komen er via via mee in aanmerking.

En dat is niet voor niets.

Wat Human Design is (mijn inziens) echt een belangrijk systeem voor de toekomst.

Waarom?

Dat antwoord is tweedelig:

De toekomst volgens Human Design

Er komt een moment in je zoektocht in Human Design dat je het jaartal 2027 tegenkomt.

De Human Design app (de meest gebruikte app om je Human Design profiel op te zoeken) telt zelfs op de homepagina af naar het moment dat 2027 aanvangt.

Dat is namelijk het moment waarop volgens de ontdekker van Human Design Ra Uru Hu de wereld gaat veranderen.

Op dit moment leven we in een periode met de Cross of Planning, maar in 2027 gaan we over naar de Cross of Phoenix.

De Cross of Planning wordt beschreven als de huidige fase van de mensheid, waarin we ons sterk concentreren op planning en controle. We proberen ons leven te rationaliseren en te ordenen. Dit wordt gezien als een tijd van uitdagingen en spanningen, omdat we ons vaak afvragen of we de juiste keuzes maken en of we ons doel bereiken.

De Cross of Phoenix wordt omschreven als een toekomstige fase van de mensheid. Dit is een fase waarin we ons bevrijden van de noodzaak van planning en controle, en leren ons leven te leiden volgens onze unieke ontwerp of waarheid. Dit wordt gezien als een tijd van transformatie en genezing. Een tijd waarin we onszelf en de wereld om ons heen opnieuw uitvinden.

Klinkt herkenbaar?

Dat dacht ik ook toen ik me er in ging verdiepen.

Human Design geeft dus aan dat er een nieuwe periode aankomt waarin we juist meer vanuit ons Human Design profiel gaan leven. Daarom moeten we er nu al mee bekend worden. Want dan kunnen we de eerste stappen al gaan maken naar die transitie.

Wil jij graag leren hoe je je Human Design profiel echt begrijpt en gaat leven?
Download dan mijn Human Design Stappenplan en leer in 5 stappen je profiel beter te begrijpen!

Human Design is belangrijk voor de toekomst omdat het eigenlijk gemaakt is voor de kinderen

De andere reden waarom Human Design het systeem voor de toekomst is, is omdat het eigenlijk gemaakt is voor kinderen.

Want hoe krachtig is het wanneer kinderen leren om volledig vanuit hun eigen energie te leven? Om te beseffen dat ze allemaal anders zijn en niet hetzelfde hoeven te zijn als iedereen om hun heen?

Daarin komt ook het bovenstaande terug; want de kinderen die nu leren over hun eigen energie en Human Design profiel, zijn de mensen die uiteindelijk leven in de periode van de Cross of Phoenix.

Natuurlijk geldt dit ook voor veel (jong) volwassenen, maar voor de kinderen nog meer.

Daarom is het belangrijk dat kinderen nu zo min mogelijk conditioneringen meekrijgen. Maar juist meteen leren leven vanuit hun eigen energie. Want dan kunnen zij in de nieuwe periode ook veel meer tot hun recht komen.

Maar om die kinderen nu te bereiken, moeten de ouders er eerst mee bekend worden.

Daarom is het juist nu zo sterk aan het opkomen in de leeftijdsgroep van 25/30 tot 60. Dat is precies de groep mensen die de meeste invloed hebben op de kinderen die nu geboren worden en opgroeien in deze transitieperiode.

Ra Uru Hu heeft hierover ook een mooie video gemaakt waarin hij uitlegt waarom Human Design belangrijk is voor kinderen en ouders:

Wil je nog meer leren over hoe je Human Design in de praktijk brengt?

Human Design in de praktijk - Online MasterclassHoe mooi Human Design ook is, helaas is nog veel gefocust op de theorie. Er is tal van informatie te vinden online over dit prachtige systeem. Maar de vertaalslag naar de praktijk mist vaak.

Daarom heb ik de “Human Design in de Praktijk” masterclass gemaakt.

In deze masterclass neem ik je mee in hoe je jouw Human Design profiel in de praktijk kan brengen. Hoe je het VOOR jou kan laten werken!

In deze masterclass leer je:

  • Hoe je leeft vanuit je energie(type)
  • Hoe je keuzes maakt vanuit je autoriteit
  • Hoe je je lijn-profiel optimaal inzet
  • Waarom het nu nog niet lukt om dit te doen en wat je nodig hebt

Je krijgt na het plaatsen van de bestelling direct toegang tot de masterclass. Dus je kan er meteen mee aan de slag gaan!

Veel liefs,

Mariska

PS Ik zie in de 2027 visie van Human Design ook vergelijkingen met de transitie van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk waar in de spirituele wereld ook veel over gesproken wordt. Toch zit er ook verschil in de 2 visies en kunnen ze mijn inziens naast elkaar bestaan. Het mooie is vooral dat beide visies focussen op het leven vanuit je eigen kracht. Dat kan nooit verkeerd zijn als je het mij vraagt.

Find Your Light Podcast

In onderstaande aflevering van de Find Your Light Podcast, neem ik je ook mee in wat Human Design mij gebracht heeft. Ik deel waarom ik het zo belangrijk vind en wat het verschil maakt met andere (spirituele) systemen.

Kijk deze aflevering op Youtube:

Of luister naar de aflevering op Spotify: