Komt er uit jouw Human Design profiel dat jij een Manifesting Generator bent? Dan heb jij een hele mooie kracht in handen! En waarschijnlijk zonder dat jij je daar bewust van bent! Daarom neem ik je graag mee in wat jouw Human Design energietype als Manifesting Generator over jouw rol hier in de wereld te vertellen heeft.

Human Design Manifesting Generator

Als Manifesting Generator heb jij een bijzonder profiel.

Jij hebt namelijk de gecombineerde kracht van een Manifestor (de initiator, de ondernemer) en van een Generator (de werknemer, de uitvoerder) in je.

Het past perfect bij jou om plannen te bedenken en tot uitvoering te brengen, waarbij jij echt een onuitputtelijke bron van energie hebt, MITS het project waar je aan werkt ook echt klopt!

Net zoals Manifestors kan jij dingen initiëren, maar daarvoor moet je wel luisteren naar je onderbuikgevoel. Geeft die een GO, ga er dan voor! Maar ga je voorbij dat onderbuikgevoel? Dan zal je vaak achteraf toch beseffen dat het niet het juiste project voor jou was of dat je dingen beter anders had kunnen doen.

Het onderbuikgevoel van een Human Design Manifesting Generator

Dit onderbuikgevoel geeft namelijk heel duidelijk aan wat voor jou wel en niet klopt.

Dit komt vanuit het Sacraal centrum en geeft je een duidelijke reactie in de vorm van oer geluiden. Dit zijn geluiden als “A-hah/YES” voor ja, “uh-huh/nope” (inclusief zucht) voor nee en “hmm…” wanneer het nog niet duidelijk is.

Het is aan jou als Manifesting Generator om naar dit gevoel te gaan luisteren en dan actie te gaan ondernemen naar dit gevoel. Hoe voelt het wanneer je de eerste stappen zet richting deze keuze?

Dat is voor jou ‘het moment van de waarheid’!

Voelt het nog steeds goed? Ga er dan voor. Voelt het niet meer goed? Dan mag je weer stoppen en niet verder gaan.

Je hoeft niet af te maken waar je aan begonnen bent wanneer je er geen energie meer voor hebt.

Wanneer je een sacrale autoriteit hebt, is het heel belangrijk om naar dit onderbuikgevoel te gaan luisteren! Het is je interne raadgever!

Reageren op de buitenwereld

Ieder energietype binnen Human Design heeft een strategie, zeg maar jouw bijdrage, en bij Manifesting Generators is dat om te reageren op de buitenwereld.

Jij mag reageren wanneer je vanuit je Sacraal centrum/onderbuikgevoel een YES voelt.

Dit kan zijn door te reageren op anderen of op suggesties die ontstaan in je omgeving. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens een vergadering gevraagd wordt of er iemand een bepaald deel van een project op zich neemt.

Maar een reactie op de buitenwereld kan ook ontstaan wanneer je op tv ziet dat er iets gebeurt waar jij een bijdrage aan wilt leveren of wanneer iemand in je omgeving problemen heeft die jij op kan lossen.

Belangrijk is wel dat een reactie altijd is op iets vanuit de buitenwereld. En dus niet op je eigen gedachten!

Wil jij graag leren hoe je je Human Design profiel echt begrijpt en gaat leven?
Download dan mijn Human Design Stappenplan en leer in 5 stappen je profiel beter te begrijpen!

Volg je gevoel van tevredenheid en frustratie

Binnen Human Design zijn er zogenaamde signature- en not-self-themes en voor jou als Manifesting Generator zijn dat Tevredenheid en Frustratie.

Met tevredenheid als het zogenoemde ‘signature-thema’ kan je dat gevoel zien als een bevestiging dat je goed bezig bent. Wanneer jij ‘s avonds tevreden op de bank ploft dan heb je je energie goed ingezet en kan je je weer opladen voor de volgende dag.

Daar tegenover staat Frustratie, het not-self theme van Manifesting Generators. Dit gevoel is voor jou een alarmbel dat je niet lekker bezig bent! Je kan je energie beter op een andere manier inzetten.

Deze 2 gevoelens zijn voor jou dus de richtlijnen die je als een kompas door je leven zullen leiden wanneer je er naar gaat luisteren!

Human Design Energietypes

In dit artikel vertel ik over de Human Design energietype Manifesting Generator. Maar er zijn nog 4 energietypes meer. Ben je benieuwd wat er te leren is over de andere types? Lees dan mijn artikel over alle Human Design types!

En wil je meer leren over jouw Human Design profiel en jouw rol als Manifesting Generator? Lees dan mijn e-book “Ontdek je Human Design”! Daarin duik ik dieper in alle delen van jouw Human Design profiel.

Ik wens je veel succes op je ontdekkingstocht door je profiel!

Veel liefs,

Mariska