Binnen Human Design is 20% van de energietypes een Projector. En met een goede reden! Want jij als Projectors hebt de hele mooie taak om vanaf een afstand te zien wat er gebeurt en daarin advies en begeleiding te geven. Dus laten we eens kijken hoe dat er precies uitziet.

Wat houdt het precies in om een Projector te zijn binnen Human Design?

Als projector ben jij hier om het overzicht te zien, om te adviseren en te coachen. En verder vooral te genieten van je successen.

Je bent namelijk 1 van de 2 ‘geen-energie’ types binnen Human Design. Dit komt omdat jij het Sacraal centrum niet gedefinieerd en als je een motor-centrum (Solar Plexus/emoties, Wortel of Hart centrum) gedefinieerd hebt, dan is dat in jouw chart niet verbonden aan het keel centrum.

Hierdoor is het niet jouw taak om hard te werken in dit leven! Het is juist jouw taak om alles vanaf een afstand te bekijken en advies te geven wanneer je hiervoor uitgenodigd wordt.

Je bent een goede vriend voor Manifestors en (Manifesting) Generators! Jij helpt namelijk om te zien wat er nodig is.

Ben dus vooral niet verbaasd als mensen vaak bij jou komen voor advies of om ‘even iets tegen je aan te houden’. Want jij bent de uitgewezen persoon om ze verder te helpen.

Een baan of bedrijf als adviseur, manager of coach is dan ook de beste manier om jouw talenten in de wereld te zetten.

Je wordt er blij van als je mensen vooruit kan helpen met jouw visie en weet dat je daarmee echt mensen kan helpen.

De valkuil van Human Design Projectors

Omdat jij een ‘geen-energie’ type bent, is het voor jou belangrijk om je fysieke energieniveau goed in de gaten te houden. En waar nodig rust te pakken.

40 uur per week werken is niet ideaal voor jouw energie.

Beter zou zijn als je lekker ontspannen de dag kan beginnen en slechts een uurtje of 4 aan het werk bent. Daarmee voel jij je veel beter.

De rest van de tijd kan je gebruiken om naar het bos te gaan; te ontprikkelen en weer terug te komen in je eigen energie.

Tijd voor jezelf hebben is echt belangrijk om in je kracht te blijven staan als Human Design Projector.

Leer wachten op de uitnodiging

Een andere grote valkuil voor een Projector binnen Human Design is om advies en support te geven zonder dat daar om gevraagd wordt.

Als Projector sta jij namelijk het meeste in je kracht wanneer je wacht totdat je de uitnodiging krijgt om te helpen.

Wanneer jij namelijk wacht tot je uitgenodigd wordt; dan geeft jou dit het gevoel van erkenning en acceptatie.

Dit gevoel is voor jou belangrijk!

Wanneer jij de erkenning ontvangt voor wie jij persoonlijk bent, dan gaat bij jou de energie stromen en kom je in je kracht te staan.

Maar wat is die uitnodiging dan? Een uitnodiging kan voor jou in alle vormen en maten komen, zolang het maar goed voelt. Bijvoorbeeld wanneer jij gevraagd wordt voor je input in een project; wanneer een vriendin vraagt om je hulp; of wanneer een nieuwe klant contact opneemt om je diensten te boeken. Dat zijn allemaal uitnodigingen!

Wanneer jij leert te wachten totdat die uitnodiging jou bereikt, dan zal je merken dat de energie anders en vooral makkelijker stroomt.

Is dat een uitdaging? Ja, zeker in deze tijd waarbij het lijkt alsof je altijd maar met nieuwe ideeën moet komen. Maar weet dat dat voor jou gewoon niet werkt. Waarschijnlijk heb je het al vaak genoeg meegemaakt dat je niet wachtte op de uitnodiging en dat je dingen deed die niet goed voelde.

Probeer het eens een tijdje uit hoe het is om wel te wachten op de uitnodiging! En kijk dan wat voor een resultaten dat geeft.

Wil jij graag leren hoe je je Human Design profiel echt begrijpt en gaat leven?
Download dan mijn Human Design Stappenplan en leer in 5 stappen je profiel beter te begrijpen!

Ga voor succes en let op bitterheid!

Wanneer jij leert wachten op die uitnodiging, dan zal je merken dat je meer succes gaat boeken.

Dat succes KAN zijn in de vorm van geld.

Maar dat is natuurlijk niet de enige vorm van succes.

Als jij echt leeft vanuit je Human Design en je energie als Projector, dan zal je merken dat je een gevoel van succes mag ervaren. Dit is voor jou het teken dat jij echt in je kracht staat en je energie optimaal benut!

Daar tegenover staat dat wanneer jij niet jezelf bent en niet je Human Design profiel of energie volgt, dat jij je als Projector verbitterd zal voelen.

Dit gevoel mag voor jou een teken zijn dat jij de verkeerde kant op gaat.

Vraag je dan eens af hoe vaak jouw hoofd bedacht heeft dat het zo moet; terwijl je eigenlijk diep van binnen al wel wist dat het niet helemaal klopte.

Je mag dit gevoel altijd blijven volgen!

Het is ook altijd heel behulpzaam als Projector om je Human Design Autoriteit te volgen. Dit is het energiecentrum waar vanuit jij je keuzes maakt. Ga je daaraan voorbij en laat je je hoofd de keuzes maken? Dan zal je merken dat het toch niet klopt.

Probeer dus bewust te zijn wanneer jij je verbitterd voelt. Dit geeft je de kans om bij te sturen en weer terug in je kracht kan komen. En dan kan je weer succes ervaren!

Er is nog veel meer te leren over Human Design!

Ben jij ook benieuwd naar de andere Human Design energietypes? Of wat de verschillende centra binnen Human Design te vertellen heeft? Op mijn blog vind je tal van interessante artikelen over dit mooie systeem!

Lees daarnaast ook mijn uitgebreide e-book “Ontdek je Human Design” of boek een Human Design Reading en duik nog dieper in alle aspecten van jouw Human Design Projector profiel!

Ik help je graag verder!

Veel liefs,

Mariska