Van 26 juli tot 12 augustus is er op astrologisch vlak een hele bijzondere periode. Het is dan de periode van de Leeuwenpoort. De energie van deze periode heeft het toppunt op 8 augustus (8-8). Dit is echt een krachtige dag en in dit artikel leg ik je precies uit waarom en wat jij er mee kan doen om je wensen te manifesteren!

Wat is de Leeuwenpoort?

De Leeuwenpoort is een periode waarbij de zon, de aarde en de planeet Sirius met elkaar in één lijn staan. De energie van Sirius bekrachtigt dan de energie van de Zon.

De zon staat in deze periode in het sterrenbeeld Leeuw, waar de naam Leeuwenpoort (of Lion’s Gate in het Engels) dus van afgestemd is.

Voor het Noordelijke Halfrond is dit ook de periode waarin de ster Sirius duidelijk in de nachtelijke hemel te aanschouwen is. Dit is heel speciaal, omdat Sirius de meeste heldere ster aan de hemel is.

De samenkomst van de energie van de zon in Leeuw in combinatie met Sirius die dus op een speciale positie komt te staan, creëert dus een heel krachtig energieveld. Dit energieveld, of Vortex, wordt de Leeuwenpoort genoemd.

Vanaf 26 juli is deze energie aanwezig en op 8 augustus (8-8) is deze energie het meest krachtige. Dit ook weer een bijzondere samenkomst, want de 8 is het cijfer van de oneindige potentie. Wanneer je dit cijfer namelijk op zijn kant legt, dan is het het symbool van de oneindigheid (∞).

Of te wel: de Leeuwenpoort is een hele krachtige energie die je voor je kan inzetten!

Wat kan je merken van deze energie?

Wanneer je hooggevoelig of een Lichtwerker bent, dan kan je merken dat je in deze periode deze sterke energie ervaart in je lichaam.

Zo kan je meer vermoeidheid ervaren; maar ook hoofdpijn en duizeligheid zijn symptomen die horen bij het voelen van sterke energie. Dit kan je ook ervaren bij een volle maan, wanneer de energie van de maan invloed heeft op je lichaam.

Maar naast deze algemene symptomen, kan je natuurlijk ook de specifieke energie van de Leeuwenpoort ervaren.

Meestal ervaar je dit in de vorm dat deze periode als een nieuw begin voelt. Of juist als een reset-periode waarna je verder kan. Iets wat mooi past bij dat veel mensen dan op vakantie gaan.

Maar ook de energie van de Leeuw kan je in deze periode sterker voelen. Misschien voel je je wel moediger dan normaal. Misschien ga je juist eerder een ‘gevecht’ aan of voel je je zelfverzekerder.

Je kan je ook juist heel loyaal en energievol voelen.

Dit is allemaal de invloed van deze krachtige Leeuwenpoort energie!

Heb jij ook het gevoel dat je anders bent dan anderen?
En dat je hier bent met een missie om de wereld mooier te maken?
Word dan lid van de Find Your Light Lichtwerkers community!

Hoe zet je de Leeuwenpoort in om te manifesteren?

De combinatie van de energie van het Leeuw sterrenbeeld, de ster Sirius en 8 augustus met de dubbele 8 maakt dat deze dag perfect is om dingen te manifesteren.

Mocht je niet weten wat manifesteren is, lees dan deze blog: Vraag en het Wordt Gegeven.

Op 8 augustus, wanneer de energie van de Leeuwenpoort het meest krachtige is, kan je deze energie bewust inzetten om je wensen waar te laten worden.

Hoe je dit precies doet, is eigenlijk aan jou en waar jij je het beste bij voelt.

Maar hier volgen wel een paar ideeën/suggesties:

Je wensen manifesteren tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus met deze opties

  • Houdt een ceremonie, alleen of met vrienden – Je kan altijd voor jezelf of met vrienden een ceremonie houden, daar is niets speciaals voor nodig. Dus als je op 8 augustus een ceremonie organiseert bij jou thuis of online, dan kan je dit gebruiken om extra te verbinden met de energie van de Leeuwenpoort. Laat je door je intuïtie leiden met de inhoud van de ceremonie.
  • Schrijf je wensen op – Door je wensen duidelijk op te schrijven, maak je duidelijk aan het Universum wat je graag wilt. Dit is een krachtige manier om je wensen te manifesteren.
  • Verbrand een papiertje waarop je wensen staan – De volgende stap kan dan zijn om dat papiertje met je wensen te verbranden. Hiermee geeft je jouw wensen over aan het Universum om het uit te laten komen. Jij kan het immers niet meer teruglezen.
  • Visualiseer de uitkomst van je wensen – Wanneer je visualiseert (of dagdroomt) over je wensen, dan is het alsof je wensen al uitgekomen zijn. Hiermee creëer je dus een hele krachtige energie. Zeker wanneer je ook in je hele lichaam durft te VOELEN hoe de uitkomst van je wensen voelen! Dan maak je het gevoel wat je wilt al werkelijkheid.
  • Spreek je wensen uit in een edelsteen en begraaf deze – De aarde heeft een heel krachtig energieveld. Door de energie van de Leeuwenpoort te combineren met die van een edelsteen EN de energie van de aarde geef je je wensen extra energie mee.
  • Brand een kaarsje voor je wensen – Naast dat je een kaars kan gebruiken om je papiertje met wensen mee te verbranden, kan je ook je wensen aan die kaars verbinden. Bijvoorbeeld door je wensen tegen de vlam te vertellen of in de kaars te snijden. Het is dan belangrijk dat je de kaars volledig laat uitbranden. Hiermee laat je alle energie van de kaars en dus jouw wensen vrij in het Universum. De kleur van de kaars kan je weer aansluiten bij je wensen. Zoals een roze kaars wanneer je een relatie wilt manifesteren.
  • Laat je creativiteit en intuïtie de vrije loop – Waarschijnlijk heb jij nog wel andere ideeën over hoe jij graag je wensen wilt manifesteren. Volg die ideeën, want je hebt ze niet voor niets! Luister naar wat je hart wilt. Die weet alles al.

Belangrijk bij manifesteren

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik je graag nog een belangrijke tip meegeven.

Luister bij het bepalen van je wensen over wat je wilt manifesteren altijd naar je hart! Jouw hart is namelijk verbonden aan je ziel. En jouw ziel heeft een bepaald plan voor dit leven.

Wanneer je iets probeert te manifesteren wat niet bij dat plan hoort, dan is de kans groot dat het niet uitkomt.

Lekker frusterend…

Dus vraag je steeds opnieuw af of je iets wilt vanuit je hoofd, “omdat het zo hoort”. Of dat iets echt vanuit je hart komt.

Volg altijd de wensen van je hart!

En laat je hierin verrassen. Want als je je durft over te geven aan de wensen van je hart, dan kunnen er mooiere dingen creëren dan jij met je hoofd kan bedenken!

Dus laat de overtuigingen los van hoe iets zou moeten zijn. Vertrouw erop dat jouw ziel een mooier plan voor jou heeft dan jij ooit zelf kan bedenken!

PS vind jij de sterrenhemel nu ook interessant, dan is er tijdens de Leeuwenpoort periode nog een ander prachtig fenomeen te aanschouwen: ieder jaar komt dan namelijk de bekende meteorenzwerm de Perseïden langs. Hierdoor is er extra veel kans om vallende sterren te zien. En een vallende ster kan je ook gebruiken om je manifestatie nog meer kracht bij te zetten door een wens te doen! Bijzonder hoe het Universum zo mooi samenwerkt hè?! Lees in dit artikel alles over deze meteorenzwerm.

Veel liefs,

Mariska
Ontdek je Zielsmissie - Online Masterclass

Voel jij dat je een grotere missie in dit leven hebt dan dat je nu leeft?
Volg dan deze online masterclass!

Voel jij dat je een grotere missie in dit leven hebt dan dat je nu leeft? Maar heb je geen idee hoe je deze missie vorm kan geven? Of weet je niet goed waar je moet beginnen?

Volg dan de online masterclass “Ontdek je Zielsmissie”! En ontdek niet alleen je zielsmissie, maar krijg ook meteen een duidelijk beeld van hoe je deze vorm kan geven!

In deze masterclass krijg je binnen 2 uur de tools om:

  • Je zielsmissie in je leven te herkennen
  • Je zielsmissie vorm te geven op een manier die bij jou klopt
  • Meteen actie te ondernemen om je zielsmissie te gaan leven!

Het is nu meer dan ooit tijd dat jij je zielsmissie ontdekt en leeft! De wereld heeft het nodig. Doe je mee?