Bereken hier je Human Design chart

En download GRATIS je persoonlijke Human Design gids!

Wil jij je Human Design Chart berekenen en alle details ontdekken die er verscholen gaan in jouw energie?

Vul dan hieronder je gegevens in en bereken direct jouw Human Design blauwdruk!

Kan je jouw geboorteplaats niet vinden? Kies dan een plaats die in de buurt ligt.

Leer je Human Design chart begrijpen!

Krijg jij mooie gegevens uit het berekenen van je Human Design chart? Maar heb je geen idee wat alles nu precies (voor jou) betekent?

Lees dan de onderstaande artikelen over bijvoorbeeld jouw Human Design energietype of autoriteit en wat de centra (de 9 verschillende vakjes) en het incarnatie kruis betekenen.

De volgende stap na het berekenen van je Human Design chart

Na het berekenen van je Human Design chart, is het natuurlijk tijd om ook alle aspecten van jouw prachtige blauwdruk te gaan ontdekken. Om het experiment aan te gaan voor het leven vanuit je eigen energie!

Het beste is om nu te beginnen met het ontdekken van je energietype. Dit vertelt jou wat jij hier komt doen en hoe jij jouw steentje kan bijdragen aan de wereld. Dit is het belangrijkste onderdeel van je Human Design chart en dus de fijnste manier om te beginnen met het ontdekken van jouw blauwdruk.

Maar heb jij nu geen zin om alles zelf uit te zoeken? Of wil je duidelijke handvatten hoe je jouw unieke blauwdruk in je leven kan inzetten?

Dan help ik je graag verder!

Speciaal voor jou heb ik de Human Design in de praktijk cursus ontwikkelt!

Duik in je profiel met de Human Design in de praktijk cursus!

In deze cursus ontvang je diepgaande informatie over alle verschillende aspecten van jouw unieke blauwdruk. Maar daarnaast is er ook iedere maand een aanvullende live-sessie waarin je vragen kan stellen over de dingen waar jij tegenaan loopt.

De cursus bevat tal van video modules met aanvullende werkboeken die jou helpen de uitslag van het berekenen van je Human Design chart in de praktijk te brengen!

Iedere twee weken ontvang je toegang tot een nieuw onderdeel om steeds iets dieper in de informatie te duiken EN deze informatie eigen te maken.

Daarnaast ontvang je nu ook als extra bonus de drie masterclasses ‘Human Design in de Praktijk’, ‘Ontdek je zielsmissie’ en ‘Human Design Pijlen in de praktijk’ waarin je al veel informatie vindt over jouw unieke energie!

Doe je ook mee?

Human Design in de praktijk - de Human Design cursus met tools om te leven vanuit je chart!